Kara Kartal, sağ bek Pablo Zabaleta ve sol bek Aleksandar Kolorov'un transferi için girişimlere başladı. İngiliz basınına göre, Manchester City'nin yeni Teknik Direktörü Pep Guardiola iki oyuncuyu gelecek sezonki kadrosunda düşünmüyor.

Bu yüzden İngiliz yetkililer, iki yıldıza "Kulüp bul" talimatını verdi. Beşiktaş'ın Sırp oyuncusu Dusko Tosic de yakın arkadaşı Aleksandar Kolarov'un Beşiktaş'a gelmek istediğini yöneticilere iletti. 30 yaşındaki oyuncu için İngiliz ekibiyle görüşmeler başladı.

BONSERVİS BEDELİ İSE 7 MİLYON EURO

Manchester City, Aleksandar Kolarov için 7 milyon euroluk bir bonservis bedeli istiyor. Siyah-Beyazlılar, bu ücreti düşürmek için yoğun çaba sarf ediliyor. Geçtiğimiz sezon İngiliz ekiyle 39 resmi maça çıkan Sırp sol bek, rakip ağları 3 kez havalandırdı.

3 bin 31 dakika sahada kalan Kolorov, 4 de asist yaptı. Beşiktaş yönetimi, Pablo Zabaleta'nın transferini ağırdan alıyor. Bunun nedeni ise Gökhan Gönül… Menajer Ahmet Bulut ile üç yıllık ön protokol imzalayan Siyah-Beyazlılar, tecrübeli sağ bekin kararını bekliyor.

GÖNÜL OLMAZSA TANGOCU ALINACAK

Euro 2016 bitimine kadar hiçbir takımla görüşmeyeceğini ifade eden Gökhan Gönül'ün Başkan Aziz Yıldırım'ın kendisini araması halinde F.Bahçe'yle yeni sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Ama Başkan Yıldırım, tecrübeli sağ bekle henüz bir görüşme yapmadı.

Siyah-Beyazlılar, Gökhan Gönül'ün transferinde sorun çıkması halinde Pablo Zabaleta'nin transferi için çalışmalarını hızlandıracak. Manchester City formasını geçtiğimiz sezon 22 kez giyen Arjantinli oyuncu, üç asist yaptı. Zabaleta, Arjantin Milli Takımı'yla Copa America'da mücadele edecek.