Beşiktaş - Arsenal Maçı Bigileri - BJK Arsenal Maçı Saat Kaçta? (UEFA Şampiyonlar Ligi Maçı)

Beşiktaş - Arsenal Maçı Bigileri - BJK Arsenal Maçı Saat Kaçta? Maçı Sırp Hakem Milorad Mazic yönetecek. Beşiktaş - Arsenal Maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi Playoff Turunda Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için Arsenal ile karşılaşacak. Peki Beşiktaş Arsenal Maçı Ne Zaman Olacak? Beşiktaş Arsenal ilk Maç Nerede Oynanacak? Beşiktaş Şampiyonlar Ligi gruplara çıkma mücadelesi için Arsenal'le Karşılaşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi PlayOff mücadelesi olan maç ilk maç 19 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, rövanş ise 27 Ağustos'ta Londra'da oynanacak.

Beşiktaş - Arsenal Maçı Bigileri - BJK Arsenal Maçı Saat Kaçta? (UEFA Şampiyonlar Ligi Maçı)
Beşiktaş şampiyonlar ligi gruplara çıkma mücadelesi için Arsenal'le Karşılaşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi PlayOff mücadelesi olan maç ilk maç 19 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, rövanş ise 27 Ağustos'ta Londra'da oynanacak., Beşiktaş - Arsenal Maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi Playoff Turunda Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için Arsenal ile karşılaşacak. Peki Beşiktaş Arsenal Maçı Ne Zaman Olacak? Beşiktaş Arsenal ilk Maç Nerede Oynanacak?
Bu dev maç için elimize geçen son ahberde,Arsenal'ın UEFA'ya gönderdiği listede, FIFA Dünya Kupası'nda Kolombiya ile gösterdiği performansın ardından Fransa'nın Nice kulübünden transfer edilen kaleci David Ospina ile Theo Walcott, sakatlıklarının devam etmesi nedeniyle kadroda yer almadı.

Dünya Kupası'ndan geç dönmeleri nedeniyle sezon öncesi hazırlık kampına geç başlayan Almanya Milli Takımı oyuncuları Mesut Özil, Per Mertesacker ve Lukas Podolski ise kadroya dahil edildi.

Arsenal'ın diğer yeni transferleri Alexis Sanchez, Mathieu Debuchy ve Calum Chambers da Beşiktaş karşısında sahadaki yerini alabilecek.

Arsenal'ın UEFA'ya gönderdiği listede yer alan futbolcular şöyle:
Wojciech Szczesny, Mathieu Debuchy, Kieran Gibbs, Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Tomas Rosicky, Mikel Arteta, Lukas Podolski, Jack Wilshere, Mesut Özil, Olivier Giroud, Aaron Ramsey, Alexis Sanchez, Nacho Monreal, Santi Cazorla, Mathieu Flamini, Calum Chambers, Yaya Sanogo, Abou Diaby, Joel Campbell, Francis Coquelin, Gedion Zelalem, Matt Macey, Damian Martinez, Ignasi Miquel.

Sakatlık halinde kadroya dahil edilebilecek oyuncular ise şöyle:
Alex Oxlade-Chamberlain, Serge Gnabry, Chuba Akpom, Hector Bellerin, Isaac Hayden, Ryan Huddart, Alex Iwobi, Jack Jebb, Glen Kamara, Tafari Moore, Kristoffer Olsson, Brandon Ormonde-Ottewill, Jon Toral, Josh Vickers

Beşiktaş - Arsenal maçını Mazic yönetecek! Beşiktaş'ın Arsenal ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçını Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek. Siyah-beyazlı takımın İngiliz ekibi Arsenal ile 19 Ağustos Salı günü saat 21.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçını Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek.

Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacaklar. Vladimir Jovanovic ise dördüncü hakem olacak.

MAÇ BİLGİLERİ :
Maç : Beşiktaş - Arsenal
Tarih : 19 Ağustos 2014
Stad : Atatürk Olimpiyat Stadı
Yayın : D-Smart Star TV
Saat : Bilinmiyor

Şampiyonlar Ligi Play Off turunda Beşiktaş'ın rakibi belli oldu. Beşiktaş, İngiliz devi Arsenal ile eşleşti. Beşiktaş Arsenal'i kuradan çekerek muhtemel 5 rakibinin arasında en zorlu rakip ile eşleşti. Beşiktaş Arsenal karşısında turu geçip gruplara kalması herkes tarafından zor denilsede, siyah-beyazlı futbolcular turu geçeceklerine inanıyor.

Beşiktaş Arsenal maçı 19 Ağustos Salı günü oynanacak. Beşiktaş Arsenal maçı saat 21:45'te başlayacak. Olimpiyat Stadı'ndaki Beşiktaş Arsenal maçının hakemi hafta sonuna kadar belli olacak. Beşiktaş Arsenal maçı öncesi çalışmalarına devam ederken kadroda önemli bir eksik bulunmuyor. Beşiktaş Arsenal maçında koz olarak Demba Ba'yı kullanacak. Takıma çabuk alışan ve morali yüksek olan Senagalli golcü Arsenal karşısında Beşiktaş'ın en önemli gol silahı olarak gözüküyor.

Beşiktaş Arsenal maçı biletleri bir iki içinde biletix'te satışa sunulması bekleniyor. Beşiktaş Arsenal maçında e-bilet kullanılmayacak. Beşiktaş Arsenal maçının biletleri henüz satışa çıkmadı. Beşiktaş Arsenal maç bilet fiyatları 50 ile 120 TL arasında değişmesi bekleniyor. Bir iki gün içinde satışa sunalacak olan Beşiktaş Arsenal maç biletlerinde artan olursa, Olimpiyat Stadı'nın gişelerinde maç günü satılacak.

BEŞİKTAŞ ARSENAL MAÇI STAR'DA !
Şampiyonlar Ligi Play Off turunda Beşiktaş Arsenal maçı Star Tv ekranlarında olacak. Genelde D Smart şifreli kanalda yayınlanan Şampiyonlar Ligi maçların aksine Beşiktaş Arsenal maçı Star Tv ekranlarında sizlerle olacak. Beşiktaş Arsenal maçı 19 Ağustos Salı günü Star Tv'de taraftarlarıyla buluşacak. Beşiktaş Arsenal maçı canlı anlatımını stargazete.com takip edebilirsiniz

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ RESMİ AÇIKLAMALAR

Arsenal Maçı Hazırlıkları Sürüyor
Beşiktaşımız, Arsenal ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Siyah-beyazlılarımızın çalışmasını İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi takip etti.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına açık yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.

Kondisyon ve taktik çalışması yapan ekibimiz, idmana ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası 3 gruba ayrılan takımımız, 5’e 2 çalışması gerçekleştirdi. Dar alanda kontrol pas ve oyun kurma çalışmalarıyla devam eden antrenman değişmeli olarak oynanan yarım sahada çift kale maç ve şut çalışmasıyla noktalandı.

Futbol Takımımız, Arsenal maçının hazırlıklarına yarın(13 Ağustos) saat 11.00’de yapacağı antrenman, 18.00’de ise Karagümrük ile oynayacağı hazırlık maçıyla devam edecek.

Arsenal Maçı Hazırlıkları Başladı
Beşiktaşımız, Arsenal ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçının hazırlıklarına başladı.

Siyah-beyazlılarımızın çalışmasını Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar takip etti.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan idman 1.5 saat sürdü.

Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan ekibimiz, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası kuvvet koşuları yapan takımımız, daha sonra istasyon çalışmaları yaptı. 5’e 2 çalışması sonrası yarım sahada çift devreli maç oynayan siyah-beyazlılarımız, kondisyon koşularıyla günü tamamladı.

Futbolcumuz Gökhan Töre, takımımızla birlikte yeni sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi.

Beşiktaşımız, Arsenal ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın(12 Ağustos) saat 17.00’de basına açık yapacağı idmanla devam edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turundaki Rakibimiz Arsenal

Beşiktaşımızın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi Arsenal oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde play-off turu kuraları, İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi’nde çekildi.

Kura çekimine Kulübümüzü temsilen Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları ve İdari Direktörümüz Semih Usta katıldılar.

Çekilen kura sonucu Futbol Takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi Arsenal oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda ilk maç 19 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, rövanş ise 27 Ağustos'ta Londra'da oynanacak.

Süleyman Seba Yaşamını Yitirdi! Süleyman Seba Kimdir?
Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba hayat gözlerini yumdu. Peki Süleyman Seba Kimdir? Süleyman Seba Kaç Yıl Başkan Olmuştur? Süleyman Seba Beşiktaş! hangi kupaları Kazandırmıştır? Süleyman Seba Beşiktaş'ı Kaç Kere Şampiyon Yapmıştır? Süleyman Seba Kimin Başkanıdır?

BJK KULÜBÜ RESMİ AÇIKLAMA
ACIMIZ BÜYÜK! ONURSAL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN SEBA'YI KAYBETTİK

Beşiktaşımızın tarihine damgasını vuran, hayatının tamamını siyah-beyaz olarak yaşayan, gönlünde ve aklında sadece Beşiktaş olan, her daim yol göstericimiz ve camiamızın birleştirici unsuru olan, Onursal Başkanımız Süleyman Seba'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Beşiktaşlı duruşunun en önemli temsilcisi Süleyman Seba, bundan böyle gönüllerimizin bir parçası olarak tüm Beşiktaşlıların içinde yaşayacak... Hatıraları ise asla akıllarımızdan çıkmayacak.

Süleyman Seba'nın adı, her Beşiktaşlı için gurur duyduğu büyük bir değer olarak hem gönüllerimizin hem de tarihimizin sayfalarına altın harflerle yazıldı.

Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın toprağı bol, ruhu şad olsun... Tüm hakkımız kendisine helal olsun...

Süleyma Seba'ya Allah'tan rahmet, tüm Beşiktaş Camiasına, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Beşiktaş JK

SÜLEYMAN SEBA KİMDİR?
Süleyman Seba, 5 Nisan 1926'da Sakarya'nın Hendek ilçesinde dünyaya geldi.

İlkokulu Sakarya'da okuduktan sonra İstanbul'a gelen Seba, lise eğitimine, Kabataş Erkek Lisesi'nde başladı. Bir süre sonra, Kabataş Lisesi'nin futbol takımına girmesiyle, futbol yaşantısındaki ilk adımı atmış oldu. Son derece yetenekli olan genç oyuncuyu Beşiktaş'lı yöneticilerin keşfetmesi uzun sürmedi. 1943 yılında Beşiktaş genç takımına çağırıldı. Beşiktaş'ta da kaliteli futbolunu devam ettiren Süleyman Seba, o yıl genç takımın şampiyon olmasında büyük rol oynadı. Kısa süre sonra başarılı futbolu ödüllendirildi ve Beşiktaş genç takımı kaptanlık pazubandının sahibi oldu.

1945 yılında, Beşiktaş A takımına alındı. 1946'da Kabataş Erkek Lise'sinden mezun olan Süleyman Seba, babasının isteği üzerine Mimar Sinan Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Fransız Filolojisi Bölümü'ne kaydını yaptırdı. 1947 yılında İnönü Stadyumu'nun açılış maçında İsveç'in AIK takımına attığı gol, bu stadyumda bir Türk futbolcusunun attığı ilk gol olarak tarihe geçti. 1950 yılında Beşiktaş Futbol takımının Amerika'ya davet edilmesiyle, babasını üzmek pahasına, okulunu bırakarak, çok sevdiği Beşiktaş'la bir ay süreyle Amerika'ya gitti.

1954 yılında menisküs geçirip futbolu bırakmak zorunda kalana kadar, 8 sene Beşiktaş forması altında ter döktü ve 44 gol kaydetti.

1957 yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne üye oldu. İlk kez 1963 yılında Selahattin Akel'in sonraları sırasıyla; 1964'te Hakkı Yeten, 1968'de Talat Asal, 1970'de Ağası Şen ve 1977'de Gazi Akınal'ın oluşturdukları listelerde yönetim kurulunda yönetici olarak görev yaptı.

1980'li yıllarda Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Müdürlüğü yaptığı dönemde, Beşiktaş'ın kötü gidişini gördü ve çok sevdiği Beşiktaş için bu görevi bıraktı. 1 Nisan 1984'de Mehmet Üstünkaya ile girdiği başkanlık yarışını kazandı ve 16 yıl sürecek başkanlık görevine başlamış oldu. Başkanlığı süresinde Beşiktaş Futbol takımı; 5 Lig Şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası, 4 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2 Başbakanlık Kupası ve 6 TSYD kupası kazandı. Sportif başarıların dışında Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne birçok tesis kazandırdı. Bunlardan bazıları Akaretler Kulüp Binası, Fulya Stadı ve kamp tesisleri, BJK Plaza, Yeşilköy, Pendik ve Çilekli tesisleri oldu. Seba döneminde, BJK Koleji kuruldu ve BJK İnönü Stadı 49 yıllığına kiralandı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.