Beşiktaş son dakikada liderliğini ilan etti

Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada liderlik fırsatı bulan Beşiktaş uzatmalarda attığı golle liderliğini ilan etmiş oldu.

Beşiktaş son dakikada liderliğini ilan etti
 Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, Ankara'da Karabükspor'u ağırladı. Osmanlıspor Stadında oynanan karşılaşmayı Beşiktaş uzatmalarda bulduğu golle 2-1 kazandı.

CENK SON DAKİKADA ATTI

Maçın 23. dakikasında Atiba'nın kafası ile 1-0 öne geçen Beşiktaş'a Karabükspor 79'da Musa Çağıran'ın kafa golüyle yanıt verdi. Sahneye 90+6. dakikada çıkan Cenk Tosun ise skoru belirledi: 2-1.

İKİ TAKIMDA 10 KİŞİ KALDI

Beşiktaş'ta Necip 58'de Karabükspor'da ise Waterman 41'de kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Beşiktaş'ta Necip kırmızı kart nedeniyle Serdar da gördüğü sarı kart sonucunda Trabzonspor'la oynanacak maçta cezalı duruma düştü.

BEŞİKTAŞ AVERAJLA LİDER OLDU

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 61 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu. K.Karabükspor 21 puanda kaldı. Ligde gelecek hafta Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak. Karabükspor ise evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.