Gomez, dünya yıldızlarının statüsünde olmadığı için mutlu olduğunu ifade ederken, Kariyerimi Messi, İbrahimovic, Ronaldo ve Neymar gibi isimlerle değişmek istemem açıkçası. Hepsi harika, inanılmaz paralar kazanıyorlar ve milyonlarca insan, onların rolünü almak istiyor. Ama mesela Zlatan'ın Paris'te sokağa çıkamadığını biliyorum" diye konuştu.

Ben istediğim gibi yemeğe gidebiliyorum

Dünya yıldızlarını kendisiyle kıyaslayan Gomez, "Ben Beşiktaş'ta oynayan Mario olmayı tercih ederim. İstediğim gibi yemeğe gidebiliyorum, tatile gidebiliyorum, kendi hayatımı yaşayabiliyorum" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Avrupa Şampiyonu olmak istiyorum

2016 Avrupa Şampiyonası'nda Almanya'nın  kadrosunda bulunmak istediğini söyleyen Gomez Avrupa Şampiyonu olmak istiyorum, benim buna katkım 3 dakika oynamaksa bile mutlu olurum" ifadesini kullandı.

Kinci bir insan değilim

2014 Dünya Kupası kadrosuna çağrılmadığı için Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw'e kızgın olmadığını vurgulayan Gomez, "Ben kinci bir insan değilim, suçu başkalarında  arayan biri de değilim. Fiorentina'da uzun süre sakat olmamın suçlusu Löw değildi" diye konuştu.

Beni sevmemek herkesin hakkı

Kişilik olarak gelişim gösterdiğini de ifade eden Gomez "Yıllarca herkese kendimi beğendirmeye gayret gösterdim. Bu geçti artık. Futbol bir toplum sporu ve beni sevmemek herkesin hakkı" diyerek sözlerini noktaladı.