BEŞİKTAŞ Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefat haberini alan Beşiktaşlılar, efsane başkanın hayatını kaybettiği Amerikan Hastanesi'ne akın etti.


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, eski başkan Serdar Bilgili, eski asbaşkanlardan Murat Aksu, Beşiktaşlı Futbolcular Derneği eski başkanı Haluk Özgerçek, Kabataşlılar Derneği Başkanı Anıl Cansızoğlu, eski kalecilerden Mete Bozkurt, eski yöneticilerden İsmail Ünal, Metin Keçeli, Nükhet Kalkavan, Beşiktaşlı sporcular, genel kurul üyeleri ve çok sayıda taraftar, Amerikan Hastanesi'ne geldi.

FİKRET ORMAN: ÇOK ÖNEMLİ BİR İNSANDI

Gazetecilere hastanede önünde açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Beşiktaş camiası ve tüm spor ailesinin başı sağ olsun Süleyman Ağabey hem Beşiktaş, hem de Türk sporu için çok önemli bir insan. Epey süredir hastanedeydi. Hem Beşiktaşlılara hem de Türk sporuna, Türk milletine bayağı önemli hizmetlerde bulunmuş; kişiliğiyle herkesin üzerinde etki bırakmış çok önemli bir insandı. Allah rahmet eylesin. Cenazesi büyük ihtimalle Cuma günü öğlen namazından sonra kalkacak" diye konuştu.

SERDAR BİLGİLİ: ÖZELLİKLE BUGÜNLERDE VE BUNDAN SONRA ÇOK ARAYACAĞIZ KENDİSİNİ

Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanı Serdar Bilgili, "Süleyman abi bizim için çok özel ama benim için özellikle çok farklı yeri vardı. Ben onun elinde büyüdüm. Beşiktaş'a beni o aldı. Bende çok hakkı var. Çok emeği var. Hakkını helal etsin, Allah rahmet etsin. Camiamızın başı sağ olsun. Futbol camiasına Süleyman abi gibi bir insanın geleceğini düşünmüyorum. Özellikle bugünlerde ve bundan sonra çok arayacağız kendisini" diye konuştu.

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Metin Keçeli, "Yalnız Beşiktaş kulübü değil Türk sporu bir dönemi kapattı. Süleyman Ağabey'le 40 yıla yapkın süre Beşiktaş için uğraş içinde olduk. Öğretmendi çok insan yetiştirdi, örnek oldu yol gösterdi. Ağabey kardeş ilişkisinde ağabeyimi kaybettim. Günler içinde bu acıyı çok ağır hissedeceğiz" şeklinde konuştu.

Eski yöneticilerden Murat Aksu, "Tüm camiamızın başı sağ olsun. Spor camiasının ender yetiştirdiği beyefendi, centilmen, nezaket örneği bir insandı. Tüm sevenlerine başsağlığı diliyor, sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

Beşiktaş'ın eski oyuncularından Gökhan Keskin ise "Şu andan sonra Türk futbolu için, insanlık için kayıp. Beşiktaş kahramanını kaybetti. Biz öksüz kaldık, babamızı kaybettik" şeklinde konuştu.