Bir maçta 43 gol yedi polis gözaltına aldı

Almanya'nın amatör liginde mücadele eden SV Vonderort'un kalecisi bir maçta 43 gol yediği için polis tarafından maçtan sonra gözaltına aldı.

Bir maçta 43 gol yedi polis gözaltına aldı

Almanya'nın amatör ligi C Ligi'nde oynayan SV Vonderort kulübünün ikinci takımı geçtiğimiz hafta bir maçta yediği 43 golle kırılması zor bir rekora imza attı.

Gollerin tamamını yiyen 25 yaşındaki kaleci Marco, hafta içinde yapılan son antrenman sırasında polisler tarafından sahadan gözaltına alınıp götürüldü.

PSV Oberhausen karşısında hemen hemen iki dakikada bir gol yiyen kaleci Marco, basının büyük ilgi gösterdiği haftanın son antrenmanında çalışırken, tesislere iki polis arabası ile dört polis geldi.

Polislerden ikisi sahaya girerek kalecinin yanına gittiler ve kısa bir konuşma yaptılar. Bu konuşma üzerine Marco antrenmanı bırakıp soyunma odasına gitti ve beş dakika sonra da polislerin arasında tesislerden ayrıldı. Kaleci giderken antrenmanı izleyen gazetecilere "Bir konuyu aydınlatmak için karakola kadar gidiyorum" demekle yetindi.

Marco'dan daha sonra haber alınamadı. Telefonu kapalı olduğu için yöneticilerin de kendisine ulaşamadığı belirtildi.

Emniyet birimleride konu ile ilgili bilgi vermekten kaçındı.

SV Vonderort bu haftaki maça başka bir kaleci ile çıktı ve Batenbrocker Ruhrpott Kicker'in üçüncü takımına 8-0 yenildi.

SV Vonderort'u Yvonne Liesenfeld adlı kadın antrenör çalıştırıyor. Liesenfeld, geçirdiği ağır bir hastalıktan sonra terapi için futbola yönlendirilmiş. İki aydır da Vonderort'un ikinci takımının ahtrenörlüğünü yapıyor. Takımın futbolcularının yarısı sığınmacılardan oluşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.