Boyko’dan Antalya’da Flaş Beşiktaş Açıklaması

Beşiktaş'ın kaleci transferi listesinde bir numarada yer alan Denys Boyko'nun takımı Dnipro, dün kamp için Antalya Belek'e geldi.

Boyko’dan Antalya’da Flaş Beşiktaş Açıklaması
Denys Boyko, Beşiktaşlıların merakla beklediği soruların yanıtlarını verdi. Beşiktaş'ı çok iyi tanıdığını ve ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bildiğini belirten Boyko, sözlerini şöyle sürdürdü.

TORUNOĞULLARI İLE GÖRÜŞTÜM


Evet, Beşiktaş'la ben de görüştüm. Torunoğulları ile birebir görüşmelerim oldu. Ancak transferim gündemde olmadan önce de Beşiktaş hakkında bilgim vardı. Mario Gomez ve Quaresma gibi yıldızlara sahipler ve şampiyonluğa oynuyorlar. Beşiktaş beni istiyor, ben de Beşiktaş'ı çok istiyorum. Ancak şu an için bu transfer hakkında söyleyebileceğim çok fazla bir şey yok.

SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM

Her şey başkanlarda. Kulüplerin bonservis konusunda yapacağı anlaşmayı ve son kararı sabırsızlıkla bekliyorum. Beşiktaş'ın yanı sıra İspanya ve Fransa'dan da teklifler var. Ben işime bakıyorum. Eğer başkan 'Seni şuraya verdik' derse ben de ona göre hareket edip yaptığım görüşmeleri sonlandıracağım.

BAKARSIN İKİ KİŞİ GELİRİZ

Denys Boyko, "Belki de Antalya'dan direkt İstanbul'a uçarsın" sözleri üzerine de "Hayatta her şey olabilir. Yaşamadan bilmemiz zor. Bakarsın bir, bakarsın iki kişi (Douglas'ı kastederek) geliriz" ifadesini kullandı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.