'Bu Adamı Kim Bulmuş?'

Galatasaray altyapısının başına getirilen Hollandalı antrenör Jan Olde Riekerink hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

'Bu Adamı Kim Bulmuş?'
Galatasaray Yönetim Kurulu'nun Futbol Akademisi Direktörü Ahmet Akcan'ın görevine son verip, yerine Hollandalı Jan Olde Riekerink'i getirmesi sarı kırmızılı camiada büyük yankı yarattı.

1995-2002 yılları arasında görev yaptığı Ajax altyapısında Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Gregory van der Wiel ve Marteen Stekelenburg gibi dünyaca ünlü futbolcuların yetişmesinde büyük pay sahibi olan Riekerink, altyapı konusunda dünyanın en başarılı antrenörleri arasında kabul ediliyor.

Sarı kırmızılı kulüpteki görevine 1 Mart'ta başlayacak olan Hollandalı teknik adam, İstanbul'a geldi ve sarı kırmızılı takımın dün akşam Lazio ile oynadığı karşılaşmayı tribünden izledi.

Galatasaray'a ısınma turlarına başlayan Riekerink için Hürriyet yazarı İlker Yasin çok ilginç ifadeler kullandı.

Galatasaray-Lazio maçı ile ilgili yorumunda bu konuya değinen Yasin, "Bu adamı kim bulmuş?" arabaşlığı ile yazdığı yorumunda, "Altyapıya Ajax'ta 7 ay önce Cruyff'un işine son verdiği Jan Olde Riekerink gelmiş. Kim bulmuş getirmiş, Galatasaray kimlerin eline kalmış!" diye imalı bir ifade kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.