Bu maçta tam 31 gol atıldı

İngiltere Lig Kupası 3. turunda Liverpool, Championship ekibi Middlesbrough'yu penaltı atışları sonucunda 16-15 mağlup ederek tur atladı. Middlesbrough’nun 120+1’de attığı penaltı golüyle 2-2 sonuçlanan maçta iki takım 15’er penaltı kullandı.

Bu maçta tam 31 gol atıldı
İngiltere Lig Kupası 3. tur mücadelesi dramatik bir karşılaşmaya sahne oldu. Sadece Premier Lig'in değil dünyanın en pahalı takımları arasında yer alan Liverpool, konuk ettiği Championship ekibi Middlesbrough'yu normal süresi 1-1, uzatmaları 2-2 biten maçta, penaltı atışları sonucunda 14-13 (toplamda 16-15) mağlup etti.

GENÇLERBİRLİĞİ-GALATASAAY MAÇINDA 34 PENALTI ATILMIŞTI

28 Kasım 1996 yılında Gençlerbirliği ile Galatasaray arasında oynanan Türkiye Kupası eleme maçında, çeyrek finale çıkan takımı atılan 34 penaltı atışı belirlemişti. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten karşılaşmada, her iki takım da ilk 16 penaltıyı gole çevirirken, Galatasaray'ın 17. penaltısını kaçıran İlyas, takımının elenmesine neden olmuştu. Karşılaşma 18-17 biterken, taraftarlar tam 35 gol izlemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.