Bu Sezon İlk Kez! G.Saray'da Rekor Prim

Galatasaray Yönetim Kurulu, Fenerbahçe derbisi öncesi futbolcuların moral motivasyonunu yükseltmek amacıyla bu sezon görülmemiş bir prim uygulamasına imza attı.

Bu Sezon İlk Kez! G.Saray'da Rekor Prim
Şampiyonluk yarışına havlu atan Galatasaray’da tek hedef ezeli rakibi Fenerbahçe’yi devirerek taraftarını mutlu etmek. Ve bu doğrultuda kulüp başkanı Dursun Özbek kolları sıvadı. Sarı kırmızılı yönetim, bu akşamki derbi öncesinde futbolcuların motivasyonunu artırmak amacıyla sabah saatlerinde sürpriz bir hamlede bulundu.

Fenerbahçe derbisinin galibiyet primi başkan Dursun Özbek’in onayı ile 40'ar bin liradan 100'er bin liraya çıkarıldı,

Derbi primine 2.5 kat zam yapan Galatasaray yönetiminin jesti bununla da sınırlı kalmadı...

Geçen hafta, lig maçlarındaki başarının karşılığında kazanılacak primleri bir havuzda toplayıp, sezon sonunda Galatasaray'ın ligi üçüncü bitirmesi halinde dağıtacağını açıklayan yönetim, Fenerbahçe derbisini bu uygulamadan ayrı tuttu.

Galatasaray, bugün TT Arena’da Fenerbahçe’yi mağlup ederse futbolcuların 100'er bin liralık primleri hafta içi ödenecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.