Zorlu Center'da yapılan Sürdürülebilir Enerji konferansında yapacağı konuşma öncesi soruları yanıtlayan Orman stat konusunda Başakşehir'de 4-5 maç oynayacaklarını ve bunun bir zorluk olmayacağını dilr getirdi. Orman ayrıca Sosa'dan övgü ile bahsederken hentboldeki salon krizinin Göksel Gümüşdağ'ın yardımları ile çözüleceğini belirtti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bursaspor maçı dönüşü Kartal İskelesi'nde bir grup taraftarın sözlü taciziyle başlayan daha sonra araç yumruklamaya kadar giden olaylar için, "Bunların derdi kavga olsun ki onlara ihtiyaç olsun. Fakat biz olduğumuz yerde kavga ortamı değil spor ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Onlar oraya Beşiktaş berabere kalacak veya yenilecek diye gelmişler ki olay çıkartsınlar. .Fakat biz yenince gidemeyip olay çıkardılar. Yazık, hakikaten yazık. Bir utanç bu. Beşiktaş takımı şu anda rakiplerimizle puanımız ve averajımız aynı ve ligin başı. Kamuoyunun bunları görmesini istiyorum. Bütün kayıtları çıkartıp yayınlayacağız" dedi.

EMNİYET VE SPOR BAKANLIĞI BU İŞLE İLGİLENMELİ
Orman şöyle devam etti:
"Beşiktaş takımı geliyor. Futbolcularımız motive olacakken "adam gibi oynayın" diyorlar. "Noluyoruz yani" İkinci büyük ayıpta devletimizin bence. Biz bunlarla bu kadar mücadele ederken bu kadar dik dururken bunlarla muhatap olmamız gerçekten üzücü. Bunda emniyet görevlilerinin de ihmali var. Bu işle ilgilenen Spor Bakanlığı dahil olmak üzere bir gözden geçirmelerini bekliyorum.

BUNLAR 20-30 KİŞİ OLUNCA ADAMLIK GÖSTERİYORLAR BİREYSEL OLDUKLARI ZAMAN KIZ GİBİLER
Fikret Orman'ın olaydan üç gün geçmesine rağmen kızgınlığının geçmediği gözlenirken daha sonra şunları söyledi:
"İşi doğru yaptığımız sürece buna karşı gelenler olacaktır ama bizde sahipsiz değiliz. Bunlar 20-30 kişiler. Topluluk halinde adamlıklarını kendilerine göre gösterebiliyorlar. Bireysel olarak durdukları zaman kız gibiler. Bende onları bekliyorum. Bireysel olarak gelsinler de bir göreyim. Çok ayıp şeyler bunlar, sinirleniyorum. Çünkü bu gibi konularda tv kameraları önünde kendilerini göstermeye çalışmaları yazık. Beşiktaşlılar bunları görsün ve aralarından soyutlasın. Beşiktaş galip gidiyorken tribün boşaltanların gerçek yüzünü Beşiktaşlı taraftarlar görsünler.

SOSA İÇİN HARCADIĞIMIZ ZAMANA HELAL OLSUN
Beşiktaş Başkanı, Bursaspor maçında iyi bir performans gösteren Ruben Sosa için. "Çok iyi bir oyuncu. Bizim ekibimizde ben de izlemiştim, emin olduğumuz bir oyuncu. Harcadığımız zamana helal olsun. İnşallah performansı daha da artacak" diye konuştu

BEŞİKTAŞ'TA HENTBOL KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman, Hentbol Erkek Takımı'nın Şampiyonlar Lig'inde mücadele edip etmeme konusundaki sorunun çözüldüğü işaretini verdi. Orman şunları söyledi:
"Hentbol'de ilk defa Şampiyonlar Ligi oynayacağız.Biz her şeyini kendi yapmaya çalışan bir kulübüz. Fenerbahçe haricinde stadını da kendi yapan bir kulübüz. Sinan Erdem Salonunun da günlük kirası çok fazla. Bu konuda Göksel Gümüşdağ ile konuştuk. Kendisi aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı. Bize indirim konusunda kolaylık sağlayacaklar. Büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi maçlarını oynayacağız"