Kulübümden ayrıldığım için üzüntülüyüm. Oradan ayrılmak beni üzüyor ama yeni bir başlangıç yapacağım. Allah izin verirse yeni bir hikayenin yaşanacağını düşünüyorum.

KİMSEYİ ZOR DURUMDA BIRAKMAK İSTEMİYORUM

Transfer sadece benim veya kulübümün istemesiyle olacak birşey... Süreci soruyorsanız kulübümün bulunduğu durumu düşünerek gitmekten yana kullandım tercihimi. Bana gelen teklifi kulübümün bulunduğu durumdan dolayı gitmekten yana kullandım ve transfer gerçekleşti. Burada kimseyi açıkcası zor durumda bırakmak istemiyorum bu bana yakışmaz. Bu şekilde gerçekleşti diyebiliriz.

Orayla alakalı bir bilgim yok. Gİden yıldız isimleri biliyorum bize de nasip oldu. Çok fazla bilgim yok ama gidince öğreneceğim herşeyi.

HAKLARINI HELAL ETSİNLER

Taraftarımız her zaman güzel futbol, kaznamak ve kupa ister. Biz de her zaman onlara bunu verdiğimizi düşünüyorum zaman zmaan tepkiler oldu çok oldu ama ben bunlarla yaşamaya, oynayama alıştım. Bunları sizde biliyorsunuz ama son zamanlarda üzüldüğüm, kırıldığım olmuştur.

Oynadığım kulüplere çok teşekkür ediyorum hepsi hakkını bana helal etsin ama Galatasaray taraftarına ayrıca teşekkür ederim onları hep güzel duygularla hatırlayacağım. Rize'de yüzüme çakmak atıldığında sonra açılan pankartla bana destek olmuşlardı.

Ben gol atınca ismimi söylesinler. Şu an dönem destek ve birlik beraberlik dönemi lütfen onlara saygılarımı ve sevgilerimi iletirken onlara destek olalım. Galatasaray taraftarı zor dönemde takımını ayağa kaldıran bir taraftar. Benim kader arkadaşlarım var onlara yardımcı olsunlar tekrardan Allah izin verirse Lazio maçından sonra onları ayağa kaldırırlar. Kendi bonservisimi kendim belirleyemem. (Gülerek)

Galatasaray'ı ben yuva olarak görüyorum. İçimden bir parçamın eksildiğini hissediyorum. Bir futbolcu kaybediyor Galatasaray ama büyük bir taraftar kazandı. Gitmeden daha dönüşü konuşmak mantıklı değil. 4 yıllık kontrat imzaladım.




SELÇUK TABİKİ ÜZÜLDÜ

Selçuk ile tabilki konuştuk. Oradan da olsa birbirimize destek olacağız. Selçuk ile ayrı bir hukukumuz var o da üzüldü ama... Kendisine başarılar diliyorum, bütün takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

BAŞKANIMIZLA HİÇ GÖRÜŞMEDİM

Başkanımızla hiç görüşmedim ama Denizli hocam ile görüştüm. Benimle uzun bir konuşma yaptı. Bana futbol dışında, aile, hayat, Avrupa Şampiyonası'yla kendisinin ilgi alanı olmayan konularla ilgili çok uzun konuştu. Ben her zaman söylüyorum çok güzel bir insan kazandım.

Nasip oldu Türkiye'nin 3 büyük hocasıyla çalışma fırsatı yakaladım. Ben onun o da benim üstümde güzel etkiler bıraktık diye düşünüyorum. Kendisine de başarılar diliyorum o her zaman zor zamanların hocası olmuştur. Sizlerde takımımıza ve hocamıza destek olun.

ROBOT DEĞİLİZ

Sportif anlamda başarılıysanız ayağa kalkarsınız. Avrupa Kupası, Türkiye Kupası... Bunlar ciddi hedefler yani. Bu takımın bu kadar geriye düşme hakkı yok sportif olarak ama bu hedefler yerine gelirse maddi ve manevi tekrar ayağa kalkılır. Gol sorunu olma bence Umut var, Podoslki var, Selçuk var, Sinan var onlarda gol atacaklardır. Ben oynadığım zamanda böyle sıkıntılar olabiliyordu. Her zaman %100 ile oynanamıyor robot değiliz sonuç olarak.

YÖNETİM NE DÜŞÜNDÜ BİLMİYORUM

Transfer dönemi bittikten sonra ben transfer olduysam mutlaka bir plan bir program yapılmıştır. Belki Mustafa hocamızın demeçleri vardı. Alternatif isimleri oynatacağım demişti. Yönetimin ne düşündüğünü inanın bilmiyorum.

Sizleri kırdığım zamanlar olmuştur. Olmamıştır ama yine sizlerde hakkınızı helal edin. Teşekkür ediyorum hepinize.