Trabzon’dan üç puanla dönerek moral tazeleyen G.Saray, Burak Yılmaz’dan gelen şok haberle sarsıldı.

Trabzonspor maçında tıpkı geçen yıl olduğu gibi yine arka adalesinden sakatlanan golcü oyuncuda ilk yapılan kontrollerde yırtık tespit edilmişti.

Burak’ın sakatlığının 3-4 haftayı bulacağı ve tedavi süresince forma giymesinin de sakıncalı olduğu öğrenildi.

KULÜPTEN AÇIKLAMA
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Burak Yılmaz'ın Trabzonspor maçı sonrası yapılan MR ve fizik muayene kontrollerinde sağ üst arka adalesinde 2. derece zorlanma ve kısmi yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" denildi.

BİLE BİLE LADES Mİ?
Burak Yılmaz’ın Atletico Madrid maçı sonrasında da ağrılarının bulunduğu, hatta geçen yıl sakatlık sonrası form tutmak için birlikte çalıştığı özel fizyoterapistini Hollanda’dan Trabzon’a getirttiği ortaya çıktı.

Yeniden sakatlık kabusuyla karşılaşan Burak’a bu kez doktorlar sahalara erken dönüş izni vermeyecek. Geçen yılki sıkıntıyı bir daha yaşamamak isteyen sağlık heyeti, tam olarak iyileşmeden Kral’ı idmanlara göndermeyecek.

BENFICA VE FENERBAHÇE'YE KARŞI SAHADA
Kral için en kritik nokta Şampiyonlar Ligi’nde 21 Ekim’de Benfica ve 25 Ekim’de F.Bahçe maçlarına yetişip yetişmeyeceği...

Sağlık heyetinin hem ligde hem de Avrupa’da kader niteliği taşıyacak bu iki önemli maçta, Burak’ın hazır olacağını teknik heyete ilettikleri öğrenildi.

1 AYDA KAÇIRACAĞI MAÇLAR

SÜPER LİG
26 Eylül: G.Antep
03 Ekim: Başakşehir (D)
17 Ekim: G.Birliği

DEVLER LİGİ
30 Eylül: Astana (D)

MİLLİ TAKIM
10 Ekim: Çek Cum. (D)
13 Ekim: İzlanda