Mehmet Demirkol, NTV Spor'da Spor Servisi programında bazı iddialarda bulundu. Demirkol'un şu sözleri herkesi şaşırttı; "Fatih Terim gitsin diyenler de var 'daha dur 3 maç oldu şansımız az olsa da var' diyenler de. Ama iş öyle değil.

Fatih hoca yeni gelmedi. 2006 Almanya Elemeleri var. 2008'in tamamında var yarı final oynadık. 2010 elemelerinde son iki maçta gidemedik. Hiddink geldi. 2014 sonunda geldi, 20162da yine Fatih Terim var yani 9 senedir 6 büyük turnuvaya gitmeye çalışmışız ama 5 tanesine gidemedik" dedi.

Demirkol şöyle devam etti: "Fatih Terim birçok şey söyleyebilir ama 'yeniyiz' dememeli. 70 milyon insandan bir stoper çıkartamıyoruz. 4 maçta 4 ayrı kaleci oynuyorsak, defans yükünü Ozan'a yıkıp gencecik çocuğa yüklüyorsak burada benim suçum yok Fatih Terim'in suçu vardır.

Fatih hoca sorunun ne olduğunu tespit edemedi. 10 yıldır Milli Takım'ın içinde olan birisi olarak bu kabul edilebilir bir şey değil. Spekülasyonlar yapılıyor mesela, Burak Yılmaz'ı bir daha takıma almayacağı söyleniyor."