Bursaspor 8 günde 10 gol attı

SEZON başından bu yana oynadığı karşılaşmalarda çok pozisyonuna girmesine karşın bunları değerlendiremediği için eleştirilere hedef olan Bursaspor, son 3 maçında 10 gol atma başarısını gösterdi.

Bursaspor 8 günde 10 gol attı
 
Bursasporlu futbolcular, haftalar ilerledikçe teknik direktörleri Şenol Güneş’in oyun sistemine tam olarak adapte olmayı başardı. Yeşil beyazlı futbolcular bu kez girdikleri gol pozisyonlarında eskisi gibi cömert davranmayıp, pozisyonları golle sonuçlandırdı.

Bursaspor, 25 Ekim ile 1 Kasım tarihleri arasında 8 günlük süre içerisinde ikisi Spor Toto Süper Ligi, biri de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere üç maç oynadı. Yeşil beyazlılar bu maçlarda toplam 10 gole imza atarken, maç başına düşen gol ortalaması ise 3.3 oldu. 

Bursaspor’da son haftalarda atılan gollerin tüm futbolculara yayılması Şenol Güneş’i de sevindirdi. Yeşil beyazlılarda son üç maçta atılan 10 gole imza atan futbolcular Bakambu (3), Belluschi (2), Fernandao, Volkan Şen, Josue ile Traore ise 1’er gol attılar.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.