Demba Ba:Ezan sesiyle uyanmak çok güzel bir şey

Beşiktaş'ın başarılı golcüsü Demba Ba BJKTV'ye özel açıklamalarda bulundu.

Demba Ba:Ezan sesiyle uyanmak çok güzel bir şey

Demba Ba, BJKTV'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Beşiktaş'tan teklif geldiğindeki düşüncelerini ifade eden Demba Ba; "Beşiktaş'tan teklif aldığım için onur duydum. Buraya gelme kararını çok çabuk verdim. Geldiğimden beri arkadaşlarımla ve çalışanlarla iyi bir ilişkim var. Gayet mutluyum." dedi.

 Havalimanında kendisini karşılayan taraftarla ilgili konuşan Ba; "Taraftarın ilgisinden dolayı şaşkın değilim. Taraftarın ne kadar tutkulu ve ateşli olduklarını biliyordum. Gelmeden önce de bana Beşiktaş taraftarının en iyi taraftar olduğunu söylüyorlardı. Onların bu ilgisine cevap verebilmek için çalışıyorum." diye konuştu.

 Sosyal medyada kendisine yazılanları okuduğunu ifade eden Demba Ba; "Yazılanların büyük çoğunluğunu Türkçe olduğu için anlayamıyorum. İngilizce olanları anlıyorum. Türkçe öğrenip o yorumları da anlayacağım." diye konuştu.

 İstanbul'da ezan sesi duymanın önemine değinen Ba; "Gerçekten çok güzel bir şehir ve hava çok güzel. Her sabah ezan sesiyle uyanabiliyorum bu benim için çok güzel bir şey. Yemeklerde çok lezzetli." dedi.

 Lakabının "Badem" olmasını açıklayan Demba Ba; "Paris'te mahalledeyken isimlerimizi ter çevirip bu tür lakaplar takıyorduk. "Badem" lakabı da oradan kaldı." diye belirtti.

 Kariyerindeki önemli isimler ve sahada anlaştığı futbolcular hakkında konuşan Ba; "Kariyerimde yakın olduğum en iyi anlaştığım kişi Lampard'dı. Beşiktaş'ta Oğuzhan büyük bir yetenek ve ona büyük bir hayranlık duyuyorum." dedi.

 Arsenal maçının başındaki şutunun nasıl geliştiğini anlatan Demba Ba; "Bunu planlamadık. Necip bana kalecinin önde olduğunu söyledi. Buraya geldiğimden beri ilişkimiz çok iyi ve bu bize özgüven sağlıyor. O pozisyonda da atraksiyon olsun diye değil. Gol yapma düşüncesiyle topa vurdum. diye konuştu.

 Mustafa Pektemek ile çok iyi anlaştığını söyleyen Ba; "Mustafa gerçekten kulüp ve takım için önemli bir oyuncu. Takım için her şeyi yapıyor. Saha dışında da ilişkimiz iyi. Mustafa'yla birlikte oynadığımda bundan keyif alıyorum. Çünkü maçın her anında dikkati sahada. Takım arkadaşları hata yaptığında onları desteklemeye çalışıyor." dedi.

 Deplasmanda oynanacak Arsenal karşılaşmasını değerlendiren Demba Ba; "Buradan oraya taşıdığımız umudu gerçekleştirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Orada da çok sayıda taraftar olacak. Burada bizim performansımız onları endişelendirdi. Ciddi bir taraftar desteğini alacaklar. şundan eminim maç deplasmanda olmasına rağmen taraftarlarımız oraya gelecekler ve ev sahibi takım taraftarlarından daha fazla ses çıkaracaklar. Oraya taraftarımız için gideceğiz. Oraya hayallerimize ulaşmak ve hedefimize ulaşmak için gideceğiz." diyerek sözlerini tamamladı. 

 

Haber Kaynağı: HABER1903

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.