Dev Derbide Gülen Yok Arena'da Sessiz Gece!

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında güvenlik gerekçesi ile ertelenen derbi maçta Galatasaray, Fenerbahçe'yi konuk etti. Türk Telekom Arena'daki derbide hakem Mete Kalkavan düdük çalarken zorlu mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Dev Derbide Gülen Yok Arena'da Sessiz Gece!
Şampiyonluk yolunda Beşiktaş ile aradaki farkı 3'e indirmek isteyen Fenerbahçe'ye Fernando Muslera çelmesi geldi. Maç boyunca başarılı kurtarışlarıyla dikkat çeken Muslera, karşılaşmanın dikkat çeken ismi olarak göze çarptı.

Öte yandan Lukas Podolski'nin bir pozisyonunda filelere giden topta hakem Mete Kalkavan ofsayt gerekçesiyle golü saymazken, en çok tartışılacak pozisyon olarak akıllarda kaldı.

Alınan bu sonucun ardından Galatasaray 41 puana yükselirken, Fenerbahçe de 61 puana çıktı. Ligin bitimine 6 hafta kala Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki fark 5 oldu.

Ligin bir sonraki haftasında Galatasaray deplasmanda deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe sahasında Mersin İdman Yurdu'nu konuk edecek.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.