HOŞÇAKAL Jose Ernesto Sosa… Terörü yaparak ayrılmak istediğini açıklayan Arjantinli oyuncunun Beşiktaş olan kariyeri sona eriyor. Antrenmanlara çıkmasına rağmen gitmeyi kafasına iyicene koyan Jose Sosa'ya Başkan Fikret Orman, "Maaşa zam yapalım ve kal" diyerek yeni bir teklif sunuldu.

Ama Arjantinli oyuncu, "Eşim burada kalmak istemiyor. Ayrılmak istiyorum" cevabını verdi. Jose Sosa'nın takıma fayda sağlamayacağını düşünen Siyah-Beyazlı yöneticilerde, "Gitmesi hayırlı olacak" düşüncesi hakim… Önceki gün Arjantinli oyuncuyu isteyen Milan, Beşiktaş'ın kapısını bir kez daha çaldı. İtalyan devi, 4 milyon euroluk teklifini 6.2 milyon euroya kadar çıkarttı.

GELEN PARAYLA TRANSFER OLACAK!

Jose Sosa için 8 milyon euro isteyen Başkan Fikret Orman ve ekibi, Milan'dan gelen bu öneriye olumlu baktı. Hafta sonuna kadar İtalyan yöneticilerle görüşecek olan Beşiktaş, 6.2 milyon euroluk ücreti yukarıya çekmeye çalışacak. Eğer Kırmızı-Siyahlılar, bu parayı artırmasa bile anlaşma yapılacak.

Yani hafta sonuna kadar Jose Ernesto Sosa'nın Beşiktaş'tan ayrılığı resmiyet kazanacak. Siyah-Beyazlılar, Arjantinli oyuncudan alacağı parayla, yeni transferi hemen bitirecek. Asbaşkan Deniz Atalay ise Tangocu'nun transferiyle ilgili şu bilgileri söyledi.

BURADAN AYRILIYORUM" DİYEMEZ

Sosa şu anda antrenmanlara çıkıyor. Zaten öyle olması lazım. Sosa şu anda Beşiktaş'ın kontratlı futbolcusu ve idmanlara çıkacak. Bundan sonra ise ne olacağı zaman gösterecek. Şu an için konuşmak doğru değil. Sosa'nın iki yıl daha sözleşmesi var, 'Ben memnun kalmadım gidiyorum' deme şansı yok.

Bizim memnun olmadığımız oyunculara, 'Seninle çalışmayacağız' dediğimiz zaman, 'Sözleşmemin koşullarını yerine getirin' diyor. Aynı şey futbolcu için de geçerli, 'Gidiyorum' deyince kimse gidemez. Jose Sosa çalışmalarına devam edecek.