Dev maça özel koreografi!

Galatasaraylı taraftarlar, Beşiktaş derbisine özel koreografi hazırlığında.

Dev maça özel koreografi!
 Galatasaray taraftarı, derbide hem futbolcuları motive etmek hem de unutulmaz bir şov hazırlamak için yoğun çaba sarfediyor.

Günler öncesinden başlayan çalışmalarda sona gelindi. Beşiktaş maçı için bu kez çok farklı bir hazırlık içinde olan sarı-kırmızılı taraftarlar, ilk kez denenecek bir koreografiye imza atacak.

Diğer maçlarda yalnızca kale arkasındaki tribünde 3 boyutlu koreografi yapan Galatasaraylı taraftalar, bu kez tüm tribünleri kapsayan bir koreografi hazırlığında. Sarı-kırmızılı taraftarlar pazar günü sergileyecekleri koreografi ile bir ilki başarmayı amaçlıyor.

Galatasaray taraftarlar, daha önce Şampiyonlar Ligi maçlarında ve derbi mücadelelerinde hazırladıkları koreografilerle gündem oluşturmuştu.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.