Eboue'den Flaş Transfer!

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra uzun bir süre kulüp arayan tecrübeli yıldız Emmanuel Eboue, Sunderland’e transfer oldu.

Eboue'den Flaş Transfer!
Uzun süredir Sunderland U21 takımıyla antrenmanlara çıkan ve geçtiğimiz günlerde Leicester City U21 maçında sahaya çıkan Eboue’nin performansından memnun kalan teknik direktör Sam Allardyce, yıldız futbolcuyla sezon sonuna kadar sözleşme imzalamaya karar verdi.

Özel bir izinle yeniden Premier League’e dönen Eboue hakkında konuşan deneyimli teknik adam Allardyce, “muhtemelen hafta sonuna kadar Eboue ile sözleşme imzalayacağız. O üst düzey bir oyuncu ve onun deneyiminden elimizden geldiği kadar yararlanacağız.

Kendi bölgesinde ciddi rakipleri var ancak takıma katılıp kendisini ispat etmek istediğini söyledi. Bu teklifi çevirmek mümkün değildi. O antrenmanlarda kendini kanıtladı” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
GalatasarayEbueSunderland
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.