Emre Belözoğlu'na sürpriz telefon

Yıllarca Avrupa'da top koşturan ve İtalyan devi İnter'deki performansı ile adından oldukça söz ettiren Emre Belözoğlu'na Papa Francesco'dan davet geldi.

Emre Belözoğlu'na sürpriz telefon
Katolik dünyasının ruhani lideri, 1 Eylül'de düzenlenecek olan Barış için Dinlerarası Maç Organizasyonuna Fenerbahçe'nin kaptanını da çağırdı. Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, Papa Francesco, dünyadaki savaşlara dikkat çekmek amacıyla Roma Olimpiyat Stadı'nda oynananacak maç için Emre'yi bizzat aradı.

33 yaşındaki yıldız, Papa'nın "Bu mücadelede seni de görmek istiyoruz" sözlerinin ardından teklifi hemen kabul etti. Kulüp yönetiminden de izin alan Emre'nin 1 Eylül'deki organizasyonda boy göstereceği öğrenildi. Karşılaşmaya davet edilen Türk ve müslüman ilk futbolcu olan deneyimli orta sahanın, böyle bir yardım maçında oynayacağı için oldukça mutlu olduğu ifade edildi.

Geliri, Papa'nın belirleyeceği vakıflara ve yardıma muhtaş ülkelere bağışlanacak olan maça; Messi, Buffon, Zidane, Zanetti, ROberto Baggio, Pirlo, Samuel Eto'o'nun da katılacağı biliniyor. Ayrıca Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera da organizasyona davet edilmişti. Böylece farklı dinlerden dünya futbol yıldızlarını bir araya getirecek turnuvada Süper Lig'den iki isim mücadele edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.