Eski G.Saraylı Beşiktaş İdmanında

Galatasaray’ın sözleşmesini feshettiği Kaan Baysal'ı transfer eden Beşiktaş’a genç oyuncuyu aldığından beri genellikle altyapı takımıyla çalıştırdı. Ancak bugün Kaan Baysal A takım idmanında yer aldı.

Eski G.Saraylı Beşiktaş İdmanında
Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin 27. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin de bir bölümünü izlediği antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana milli takımlarda olan İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Olcay Şahan, Kerim Frei, Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson, Denys Boyko, tedavilerine devam edilen Gökhan Töre, Tolga Zengin ve salonda çalışan Veli Kavlak katılmadı. Jose Sosa yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

KAAN BAYSAL A TAKIM İDMANINDA

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve istasyon çalışması ile başladı. 5-2 çalışması, pas çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Altyapı oyuncularımızdan Hamza Küçükköylü, Kaan Baysal, Sedat Şahintürk ve Yusuf Oyit takımla birlikte çalıştılar.

Beşiktaş, yarın saat 16.00’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Çaykur Rizespor ile oynayacağı hazırlık maçıyla çalışmalarına devam edecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.