Fatih Terim Bombası! İmparator Geri Dönüyor...

Galatasaray’da yeni sezon öncesinde taşlar yerinden oynayacak. Duygun Yar suvat ile Faruk Süren’in önderliğindeki oluşum, en kısa zamanda kongre yapmak için çoktan düğmeye bastı. Bu ekibin en büyük kozu ise, 2016 sonrasını işaret edip yeşil ışık yakan Fatih Terim.

Fatih Terim Bombası! İmparator Geri Dönüyor...
Kötü geçen sezonu ezeli rakibi Fenerbahçe’yi yenip Türkiye Kupası’nı kaldırarak kapatan Galatasaray’da artık gündem kongre ve yeni bir oluşum.

Uzun süredir toplantılar yapan ve yönetim şekillendiren eski başkanlar Duygun Yarsuvat ve Faruk Süren’in başı çektiği grubun, takımın konsantrasyonunu bozmamak için gizlediği çalışmalar artık su yüzüne çıktı. Abdurrahim Albayrak’ın da önemli figürlerden biri olduğu oluşumun hedefi bir an önce seçime gitmek.

Birlikte çalıştıracak

Camiada kredisi yüksek isimlerle oluşturulacak güçlü yönetimin en büyük planı ve seçim kozu ise teknik direktör Fatih Terim olacak. Hedef; efsane hocanın yeni dönemde Galatasaray’ı ve milli takımı birlikte çalıştırması. Yarsuvat ve Süren’in oluşumu, özellikle Haziran ayında kongre için gerekli adımları atacak, Fatih Terim ile yapılacak kritik görüşmeler ise Fransa 2016 sonrasına bırakılacak.

Terim'in o açıklaması

Ben tamamen buraya, milli takıma konsantreyim. Bu çok önemli bir şey. Galatasaraylılar’ın da buraya saygı duyacakları kadar beni sevdiklerini ve Galatasaray’ı sevdiklerini de biliyorum. Ben Galatasaray’ın yaşayan efsanelerinden biriyim.

Divan üyesiyim, eski futbolcularından biriyim ve teknik direktörlük yaptım. Bizi bazı şeyler acıtsa da incitse de camiamıza kapris yapacak halimiz yok. Kişilerle olur işimiz. Gerekirse görüşürüm hiçbir sorun olmaz. Çıkar doğruyu da söylerim; ama şu anda benim için varsa yoksa Türkiye’dir, milli takımdır, Fransa’dır.

Takvim de müsait

Fatih Terim’in A Milli Takım ile Galatasaray’da birlikte çalışması için 2016 sonrasındaki takvim de müsait. 2018 Dünya Şampiyonası öncesinde 2016’da 3, 2017’de ise 5 resmi maçımız var. Resmi maçların olduğu haftalarda liglere ara verildiği düşünülürse deneyimli hocanın bu iki görevi yürütme konusunda büyük bir sıkıntı yaşamayacağı öngörülebilir.

Ayrıca Sarı-Kırmızılılar’ın Avrupa Ligi bileti kazansa da cezası sebebiyle Avrupa’da mücadele edemeyecek olması da takvimi rahatlatan bir başka etken.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.