Diego: Ben kimsenin yüzünü kızartacak, üzecek bir şey yapmadım. Ben sadece işimi yapmaya çalışıyorum.

VOLKAN DEMİREL HERKES TEPKİ GÖSTERMEDİ TARAFTARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNDAN ALKIŞ ALDIN

MERSİN maçında bütün takım ıslıklandı. G.Antep’te ise sadece Diego. Protestolar maksadını aştı. Takımın da kimyasını bozdu. Takımın ağabeyleri Volkan Demirel ve Gökhan Gönül tribünlere müdahale etti, arkadaşlarına sahip çıktı. Top her ayağına geldiğinde bir grup tarafından ıslıklanan Diego, her şeye rağmen dik durdu, işini yapmaya çalıştı.

Brezilyalı futbolcu, protestoculara inat stadın büyük bölümünden alkış aldı. Maç sonu da soyunda odasında bütün takımın destek verdiği Diego, Teknik Direktör Vitor Pereira ve kaptan Volkan Demirel ile bu olayın kritiğini yaptı.

Brezilyalı futbolcunun canı çok sıkkındı. Canı yanıyordu. Üzgündü.

BEN BU TEPKİLERİ HİÇ HAK ETMİYORUM

Teknik Direktör Vitor Pereira, Brezilyalı oyuncuya “Canını sıkma. Futbol hayatında bazı şeyler istediğin gibi gitmez. İstediğimiz gibi yapamayız. Tutmaz. Olmaz. Bunun bir çözümünü de bulamayız. Böyle şeyler olur” dedi.

Pereira’nın bu sözleri üzerine Diego, iç dünyasında yaşadığı bütün fırtınaları deşifre eden şu sözleri sarf etti: “Ben kimsenin yüzünü kızartacak, üzecek bir şey yapmadım.

Ben sadece işimi yapmaya çalışıyorum. Bazen yapamıyorum. İstediklerimi yapamıyorum ve herkesten çok ben üzülüyorum. Ama taraftarın bu tepkisini hak etmiyorum.

BENİ ALKIŞLAYANLAR AYAKTA TUTUYOR

Volkan Demirel de Diego’yu teselli etmeye çalışarak, “Ama taraftar sana sahip çıktı. Herkes tepki göstermedi. Sen taraftarın çok büyük bir çoğunluğundan alkış aldın. Onlar seni seviyorlar” dedi. Diego bunun üzerine “İşte o alkışlayanlar sayesinde ayakta kalıyorum.

Çünkü onlar sevgilerini gösterince ben daha da güçlü oluyorum” dedi. Son sözü ise Pereira söyledi: “Hayatta işler kötü gittiğinde de biz mücadelemize devam etmeliyiz. Pes etmeye üzülmeye hakkımız yok.