'Felipe Melo para için satılmadı'

Galatasaray'ın son 4 yılda kazandığı şampiyonlukların mimarları arasında yer alan ve halen Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkan yardımcılığı görevini yürüten Ali Dürüst, Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen'e sarı kırmızılı takımın içinde bulunduğu durumu analiz etti.

'Felipe Melo para için satılmadı'
Başkan Dursun Özbek ve yönetimine ağır eleştirilen yönelten Ali Dürüst'ün açıklamaları şöyle:

"HAKAN BALTA YANLIŞ YERDE OYNATILDI"
Benim görev yaptığım dönemlerde Hakan Balta'yı hiç ön libero oynatmadık. Hakan'ın yeri sol bek ya da stoper... Üstelik son maçlarda da stoperde çok başarılı oynuyordu.

"MELO'DAN İYİ PARA KAZANDIK DİYENLERE ASLA KATILMAM"
En büyük hatayı yönetim Melo'yu göndererek yaptı... Çünkü kazandığımız şampiyonlukta en kilit oyuncular Selçuk-Melo ikilisiydi. Selçuk 1.5, Melo 1.5 kişilik oynuyordu. Yani bu ikili toplamda üç kişilik oynuyordu. Melo'nun gönderilmesini, "İyi para kazandık" diyenlere asla katılmam ve para için satıldığına inanmam. Melo'yu gönderme fikrin varsa göndermeden önce yerine mutlaka adam alacaksın. Melo'nun eksikliğinin ne kadar önemli olduğunu şimdi görüyoruz...

"ALEX TELLES'İ KİRALAMAK BÜYÜK BİR HATA"
Ayrıca Türkiye Ligi'ni tanıyan ve şampiyonluk yaşayan tecrübe kazanmış Galatasaray'a ve İstanbul'a alışmış Telles'i 1.5 milyon Euro karşılığı kiraya vermenin ne anlamı var? Büyük paraya satarsan kabul ederim. Carole, benim anlayışıma göre kumaşı iyi ama tecrübe ve kalite olarak Telles'in çok gerisinde duruyor. Telles mi? Carole mü? Telles'i tercih ederdim.. Kiraya vermek büyük hata.. Türkiye Futbol Federasyonu yabancı yasağını kaldırarak kulüplerin elini güçlendirdi..  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.