Fenerbahçe Günü Tek Çalişmayla Tamamladı

  Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 18.30'da...

Fenerbahçe Günü Tek Çalişmayla Tamamladı

 



Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 18.30'da başladı ve 1 saat sürdü.

Aktif dinlenmeye yönelik çalışmaların yapıldığı antrenmanda oyuncular, 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman ayak tenisi maçıyla sona erdi.

Egemen Korkmaz çalışmalarını özel program dahilinde sürdürürken, izinli olan Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Raul Meireles ve Pierre Webo ise çalışmada yer almadı.

Sarı-lacivertli takım, yeni sezon hazırlıklarını yarın aat 18.30'da yapacağı antrenman ile sürdürecek.

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARDAN VOLEYBOL MAÇI

Öte yandan Fenerbahçe'de keyifli anlar yaşanmaya devam ediyor. Sarı-lacivertli futbolcular öğle saatlerindeki boş vakitlerini farklı şekillerde değerlendiriyor. Tavla partilerinin yanı sıra voleybol maçları da yapmaya başlayan futbolcular Topuk Yaylası'ndaki tesislerde keyifli anlar yaşıyor.

İki takım halinde toplamda 8 kişi ile oynanan voleybol maçında, birinci takım Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Ertuğrul Taşkıran'dan oluşurken ikinci takım ise, Selçuk Şahin, Mert Günok, Caner Erkin ve Fizyoterapist Ata Özgür Ercan'dan oluştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.