Fenerbahçe Hız Kesmiyor! İki Transfer Daha...

Kanarya, Liverpool'un Slovak stoperinin transferini resmen duyurdu. Ziyech olmuyor. 10 numarada rota Valbuena'ya döndü. Sol beke de Jordan Lukaku'nun transferi gündemde.

Fenerbahçe Hız Kesmiyor! İki Transfer Daha...
F.BAHÇE’DE günün transfer bombası Martin Skrtel... Slovak stoperle 3 yıllık sözleşme imzalandı. Başkan Aziz Yıldırım ile Asbaşkan Ali Yıldırım’ın İngiltere’de yaptığı görüşmelerde 2018’de sözleşmesi sona eren Skrtel için Liverpool’a 1-2 milyon euroluk bir bonservis bedelinde anlaştığı öne sürüldü. F.Bahçe, stopere Bruno Alves’ten çok daha iyisini aldı.

Simon Kjaer, Roman Neustadter ve Martin Skrtel ile gerek görüldüğü anlarda Mehmet Topal, stoperde görev yapacak. F.Bahçe’de transfer harekatı, Beşiktaş’ın da çok istediği Skrtel ile de sona ermiyor. Sarı-Lacivertli yönetim, 10 numara ve sol beke birer transfer yaparak operasyonu bitirecek.

10’A VALBUENA’NIN ELİ KULAĞINDA

Diego’ya kendisine kulüp bulmasının tebliğ edilmesinin ardından başlayan 10 numara arayışlarında da Lyon’un oyun kurucusu Mathieu Valbuena’da karar kılındı. Twente’nin Faslı oyuncusu Hakim Ziyech’in transferi, tapusunun üç farklı isimde olması nedeniyle çıkmaza girdi. Lyon Başkanı Jean Michel Aulas, bonservis konusunda F.Bahçe ile prensipte anlaştıklarını zaten açıkladı.

Valbuena’nın “Evet” demesinin ardından gelecek hafta içinde Fransız futbolcunun da Sarı-Lacivertli formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Valbuena da geldiğinde F.Bahçe’nin sol bek rotasyonu dışında eksik kalmıyor.

GAYA SAKAT JORDAN DA BEKLEMEDE

F.Bahçe’de sol bek için iki isim gündemde. Valencia’nın 21 yaşındaki oyuncusu Jose Luis Gaya ile Belçika’nın Oostende kulübünün sol beki Jordan Lukaku, listede yer alıyor. Nani’nin transfer sürecinde Valencia ile sıcak bir ilişki kurulsa da Jose Luis Gaya’nın kasığından sakat olması ve 6 Ağustos’tan önce sahalara dönemeyeceği göz önünde bulundurularak 21 yaşındaki sol bek geri plana atıldı. Oostende’de scoutların takip ettiği Jordan Lukaku konusunda ise son maçlarında bazı şüpheler ortaya çıktı. Yine de Jordan’ın F.Bahçe’ye transfer ihtimali Gaya’dan daha yüksek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.