Fenerbahçeli Futbolcuların Tavla Keyfi

 Topuk Yaylası'ndaki boş vakitlerini farklı oyunlar oynayarak değerlendiren oyuncular arasında özellikle tavla oyununda büyük rekabet yaşanıyor. Sabah ve akşam yapılan antrenmanlar arasındaki zaman diliminde eğlenceli vakitler...

Fenerbahçeli Futbolcuların Tavla Keyfi

 Topuk Yaylası'ndaki boş vakitlerini farklı oyunlar oynayarak değerlendiren oyuncular arasında özellikle tavla oyununda büyük rekabet yaşanıyor.

Sabah ve akşam yapılan antrenmanlar arasındaki zaman diliminde eğlenceli vakitler geçiren sarı-lacivertli oyuncular tavlada kıyasıya mücadele ettiler. Samandıra'da ki pinpon maçlarının kralı olan Alper Potuk tavlada da yetenekli olduğunu gösterdi. Kaptan Emre'yle tavlanın başına geçen Alper, yemeğine oynanan oyunu farklı kazandı. Emre Ağabeyini pinpondan sonra tavlada da deviren Alper, "Konu oyunsa rakip tanımam" diyerek iddiasını ortaya koydu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.