Galatasaray' da Flaş Gelişme

Galatasaray'da 25 Ekim'deki olağanüstü genel kurulda başkanlık yarışına Alp Yalman'ın karşısında Duygun Yarsuvat da seçime giriyor

Galatasaray' da Flaş Gelişme
Galatasaray'da daha önce yöneticilik ve divan başkanlığı yapan Duygun Yarsuvat, 2004-2008 yılları arasında da Galatasaray Üniversitesi'nde rektör olarak görev yapmıştı.25 Ekim'deki olağanüstü genel kurulda başkanlık yarışına Alp Yalman'ın karşısında Duygun Yarsuvat da seçime girecek.Alp Yalman'ın listesinin Adnan Polat'a yakın isimlerden oluştuğu iddialarının yanısıra Duygun Yarsuvat'ın son günde seçime girecek olması sarı kırmızılı kulübün seçim heyecanını artırmış olacak. Duygun Yarsuvat'ın listesinde Ünal Aysal'ın yönetiminde yer alan bazı isimlerin yer alacağı da öğrenilirken, futbol şubesi için de Abdürrahim Albayrak'ın da Yarsuvat'ın listesinde yer alması kesinlik kazandı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.