Galatasaray'dan müthiş transfer

Polonyalı ile her konuda el sıkışan Aslan, kulübü Torino ile anlaşma zemini arıyor. 2017'ye kadar kontratı bulunan oyuncu da Devler Ligi nedeniyle G.Saray'ı istediğini iletirken İtalyanlar'la görüşmeler bu hafta başlıyor.

Galatasaray'dan müthiş transfer
 GEÇTİĞİMİZ sezon Semih Kaya ve Aurelien Chedjou'nun sakatlıklarının yanı sıra cezalı olduğu maçlarda büyük sıkıntı çeken Hamza Hamzaoğlu yeni bir stoper alınmasını isterken verdiği liste üzerinden çalışmalar da sonuca ulaşmaya yakın!
 
Listenin üst sıralarında bulunan isimlerle görüşmelerde bulunan Cimbom, Torino'nun kaptanı Kamil Glik ile el sıkışırken sıra ise İtalyan ekibine geldi.
 
POLONYA Milli Takımı forması da giyen 27 yaşındaki stoper ile menajerinin de katılımı ile bir görüşme yapan sarı-kırmızılı idareciler şartlarda anlaşma sağlarken oyuncu da Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istediğini söyleyince masadan el sıkışılarak kalkıldı.
 
Kariyerine Gliwice'de başlayan ve ardından İtalya'ya geçen Glik, Palermo ve Bari formalarını giydikten sonra 2011'de Torino'ya transfer oldu.
 
TORINO'DAKİ ÇIKIŞ!

BURADA son 4 sezonda 136 kez forma giyen 1.90 cm boyundaki oyuncu milli takım kariyerinde de basamak atlarken Serie A'nın da kalburüstü stoperleri arasına girdi. 
 
Polonya Milli Takımı forması ile 31 maçta 3 gol atıp 1 kez de asit yapan Kamil için G.Saray yönetimi Torino ile masaya oturmaya hazırlanırken oyuncunun da ayrımak istemesi Cimbom'un elini güçlendiriyor. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.