Prandelli ile lige ve Avrupa'ya çok kötü bir başlangıç yapan Galatasaray'da Ünal Aysal yönetimi sert eleştirilere maruz kalmış ve başkanlık seçimine gidilmiş, seçim sonrası sarı-kırmızılı kulübün başına Duygun Yarsuvat gelmişti.

TAKIMI AYAĞA KALDIRDI
İtalyan teknik adamla yolları ayıran yeni yönetimin ilk işi Hamza Hamzaoğlu'nu takımın başına getirmek oldu. Kaos ortamındaki Galatasaray'a gelen genç teknik adam, oynattığı oyun ve aldığı sonuçlarla bir anda sarı-kırmızılıları şampiyonluğun en büyük adaylarından biri haline getirdi.

Hamzaoğlu yönetimindeki takım, ligde oynadığı 22 maçta 17 galibiyet alırken sadece Fenerbahçe ve Trabzonspor'a mağlup olurken, 1 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı.

Son olarak Beşiktaş'ı sahasında 2-0 mağlup eden Hamzaoğlu yönetimindeki Galatasaray, ligin bitimine 1 hafta şampiyonluğunu ilan etti.

KUPADA DA FİNALE ÇIKARDI
Ligde takımını şampiyonluğa taşıyan genç teknik adam Ziraat Türkiye Kupası'nda da mutlu sona oldukça yakın. Sarı-kırmızılılar 3 Haziran'da Bursaspor ile Bursa Atatürk Stadı'nda final maçına çıkacak.

ASLAN 15 YIL SONRA DUBLE DUBLE YAPABİLİR
En son 1999-2000 sezonunda hem Süper Lig'i hem de Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray, tam 15 yıl aradan sonra duble duble yapma şansı yakaladı.