Galatasaray kura çekiminde Arsenal, Borussia Dortmund ve Anderlecht'in yer aldığı D Grubu'na düştü. D Grubu'na ilk torbadan geçtiğimiz sezon Fenerbahçe bu sezon da Beşiktaş'ı eleyen Arsenal düştü. 2. torbadan ise Almanya'nın son dönemde büyük çıkış yakalayan ekibi Borussia Dortmund geldi. Son torbadan ise Belçika temsilcisi Anderlecht geldi ve grubu tamamladı.

Öte yandan Devler Ligi kuralarının ardından yapılan ödül töreninde yılın futbolcusu ödülünü Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo kazandı. 

İŞTE RAKİPLERE İLK TEPKİLER:

Galatasaray'ın rakiplerini tanıyalım;

Arsenal: Geçen sezon Fenerbahçe'yi 3-0 ve 2-0'lık sonuçlarla geride bırakarak gruplara kalmış, bu yıl ise Beşiktaş'ı 0-0 ve 1-0'lık sonuçlarla eleyerek gruplara kaldı. Alexis Sanchez ile forvetini güçlendiren topçular, Giroud'nun Everton maçında sakatlanmasıyla şok yaşadı. 2013-2014 sezonunda Premier Lig'i 4. sırada bitirip şampiyonlar ligi'e eleme aşamasında katılmaya hak kazandı.
Borussia Dortmund: 2012-2013 sezonunda Bayern Münih ile beraber Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Dortmund, geçen yıl ise liginde 2. olup Şampiyonlar Ligi'ne girmeye hak kazandılar. Lewandowski'yi ezeli rakibi B.Münih'e kaptırmasıyla güç kaybı yaşayan Dortmund, Lewandowski'nin yerini İtalyan forvet Ciro Immobile ile doldurmaya çalıştı.
Anderlecht: Geçen sezon St. Liege ve Club Brugge'nin gerisinde kalarak 3. olmuş ve Şampiyonlar Ligi'ne direk katılmıştı. Belçika Ligi'nde 6. haftanın oynanıyor olması Galatasaray'ın dezavantajında olabilir. Anderlecht'in bu sezon en dikkat çeken transferi ise Porto'dan transfer edilen Belçikalı Defour...
İşte Devler Ligi'ndeki tüm eşleşmeler;
A GRUBU
Atletico Madrid
Juventus
Olympiakos
Malmö

B GRUBU
Real Madrid
Basel
Liverpool
Ludogorets

C GRUBU
Benfica
Zenit
Bayer Leverkusen
Monaco

D GRUBU
Arsenal
Borussia Dortmund
Galatasaray
Anderlecht

E GRUBU
Bayern Münih
Manchester City
CSKA Moskova
Roma

F GRUBU
Barcelona
Paris SG
Ajax
Apoel


G GRUBU
Chelsea
Schalke 04
Sporting Lizbon
Maribor


H GRUBU
Porto
Shaktar Donetsk
Atletico Bilbao
BATE Borisov