(görüntülü Haber) Fikret Orman: Beşiktaş'a Hayırlı Olsun (2)

TRANSFERDE ABUK SUBUK PARALAR HARCAMAK İSTEMİYORUZ Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ereğli'de taraftarlar ile sahilde yürüyerek sohbet etti. Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Orman, transfer çalışmalarının sürdüğünü...

(görüntülü Haber) Fikret Orman: Beşiktaş'a Hayırlı Olsun (2)

TRANSFERDE ABUK SUBUK PARALAR HARCAMAK İSTEMİYORUZ Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ereğli'de taraftarlar ile sahilde yürüyerek sohbet etti. Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Orman, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Orman, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında iyi bir kura çekerek turu geçeceklerine inandıklarını söyledi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Fikret Orman, "En makul şekilde transferleri bitirmeye çalışıyoruz. Transferi yapmak kolay. Çok para verdiğin zaman istediğiniz şeyi alırsınız. Bizim bir bütçemiz var. Abuk sabuk paralar harcamak istemiyoruz. Alternatiflerimiz de var. Hepsiyle alakalı çalışıyoruz" dedi. Dünya Kupası'nda Yunanistan'a sempatisi olduğunu belirten Orman, "Dünya Kupası maçlarını izliyorum. Avrupa'dan çok takım kalmadı. Komşu Yunan takımına sempatim var, komşumuz olduğu için. Onun haricinde de büyük ülkeler var, Brezilya gibi. Kupa, Güney Amerika'da kalacak gibi gözüküyor" diye değerlendirmelerde bulundu. SÜNNET ŞÖLENİNE KATILDI Fikret Orman, daha sonra Ereğli Beşiktaş Traftarlar Derneği'nce Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen Sünnet Şöleni'ne katıldı. Dernek Başkanı Tarkan Adik, 50 çocuğu sünnet ettirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Orman da "Ben böyle çalışan bir derneğim olduğu için Beşiktaş Başkanı olarak gurur duyuyorum. Annem, küçük çocukları gördüğü zaman ‘Allah dört gözden ayırmasın’ derdi. Aynı temennilerle Allah dört gözden ayırmasın. Anne ve babalarının gözünün önünden çocuklarını ayırmasın. Bol şans versin. Allah bu çocukların düğünlerini görmeyi nasip etsin" dedi. Konuşmaların ardından hazırlanan Beşiktaş pastası kesildi. Fikret Orman, sünnet olacak çocuklara bisiklet, futbol topu ve uzaktan kumandalı araba hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.