G.Saray Görüşmelere Başladı Beşiktaş da İstemişti...

Galatasaray, geçmiş yıllarda da gündemine gelen Kolombiyalı savunmacı Eder Balanta için yeniden harekete geçti.

G.Saray Görüşmelere Başladı Beşiktaş da İstemişti...
Cim Bom’a sürpriz isim... Sarı-Kırmızılılar, geçmiş sezonlarda da gündeme gelen Eder Balanta’yı yeniden takibe aldı.

River Plate forması giyen 23 yaşındaki Kolombiyalı stoper, savunmaya takviye arayışları içinde olan Galatasaray’ın en ciddi adaylarından biri haline geldi. Piyasa değeri 3 milyon Euro civarında olan genç savunmacıyla, menacerler vasıtasıyla ilk teklif yapıldı.

Arjantin kulübüyle 2020 yılına kadar kontrat uzatmasına rağmen Galatasaray’dan gelen teklifi olumlu karşılayan Balanta’nın, “Kulübümle anlaşın, tekrar görüşelim” dediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar şimdi River Plate’le bonservis pazarlığına hazırlanıyor.

Beşiktaş da istemişti

1.82 boyundaki Balanta, bir süre önce Beşiktaş’ın da gündemine gelmişti. Ancak River Plate, o dönem bu oyuncuyu bırakmaya yanaşmamıştı. Galatasaray’ın, sol ayaklı olan ve oyun kurabilen Balanta’yı ısrarla istemesinin sebebi ise oyuncuyu parlattıktan sonra diğer Avrupa kulüplerine satabilmek. Scout ekibinin kendisine tam not verdiği Balanta için 2.5 milyon Euro gözden çıkarıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.