G.Saray Terim'den sonra çöktü

Balıkesirspor'un ikinci golüne imza atan Gökhan Ünal, "Fatih Terim'den sonra Galatasaray'da büyük çöküş var" dedi.

G.Saray Terim'den sonra çöktü
Tecrübeli futbolcu maçtan sonra yaptığı açıklamada, "İsim isim baktığınızda Galatasaray'da önemli futbolcular var, ama takım olarak iyi değiller. Fatih Terim zamanında futbolcular bir şeyler yapmak için çabalıyordu ama iki senedir durum böyle değil" açıklamasını yaptı. 

İlk iki maçı kaybederek lige kötü başladıklarını belirten Gökhan Ünal, "İki maçta da iyi oynamadık belki ama yenilgiyi de hak edecek kadar kötü değildik. Bireysel hatalardan kaynaklanan goller yedik. Bugün haddimizi bilerek oynadık ve verilen taktiği sahada doğru uygulayarak galip geldik. Yeni bir takımız. Tecrübesiz oyuncularımız var. Onlar uyum sağladığında daha iyi olacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Balıkesirspor'in sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Sercan Yıldırım ise gol attığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Yıldırım, "İki hafta üst üste mağlup olarak taraftarlarımızı üzdük. Bunu telafi etmek için bir çıkış yakalamamız gerekiyordu. Zor bir maçta galip gelerek özgüvenimizi kazandık. İki yenilginin ardından averaj takımı olacağımızı düşünenleri yanılttık. Gol attığım için mutluyum. Ayrıca gol atan Gökhan abiyi ve bana çok güzel bir pas atan Alanzinho'yu tebrik ediyorum" diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.