Guardiola Onay Verirse Beşiktaş Forması Giyecek!

Şampiyon kadrosunu Devler Ligi için takviye etmeye hazırlanan Beşiktaş, Manchester City'nin sol beki Kolarov'ı da listeye aldı.

Guardiola Onay Verirse Beşiktaş Forması Giyecek!
Ligde şampiyon olan kadrosunda eksik noktaları tespit eden Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. 7 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek siyah-beyazlılar, başarılı olmak için bazı önemli takviyeler yapmayı planlıyor.

Bu doğrultuda Kartal, Manchester City oyuncusu Aleksandar Kolarov'u gözüne kestirdi. Yeni sezonda savunmayı güçlendirmek isteyen siyah-beyazlı yönetim, 2010 yılından beri İngiliz ekibinde forma giyen, sol bek için belirlenen listenin en başına aldı.

Beşiktaş yönetimi, 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sırp futbolcuyu yakından takip edecek.

Guardiola bekleniyor

Şu anda Manchester City’nin başına geçmeye hazırlanan Pep Guardiola’nın son kararını bekleyen siyah-beyazlılar, İspanyol teknik adamın yapacağı planlamaya göre harekete geçecek.

Guardiola’nın bu iki oyuncuyu takımda düşünmemesi halinde ilk olarak Kolarov ile temas kurulacak. Sol bek ve sol kanat olarak oynayabilen Sırp oyuncuyu takıma transfer etmek isteyen siyah-beyazlı kulüp, bütçesine de sadık kalmaya çabalayacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.