Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri açılışından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe'nin başlattığı ''Adalete Fener Yak'' kampanyası hakkında konuştu.

ADALET ÇALANIN ADALET ANLAYIŞI OLMAZ

Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada; "Adalet çalanın nasıl bir adalet anlayışı olur. Fenerbahçe Kulübü 'Adalete Fener Yak' kampanyası yaptı. Bizim de 'Adaletsiz Fener'i Yak' imza kampanyamız var. 1 milyon imza toplanınca yetkililerin gözüne sokacağım. Trabzon'un emeği çalındı. Emeği çalınan hakkını arıyor, emeği çalan ise mağdurum diyor. Allah aşkına 3 Temmuz'da tapeleri okuyanlar yüzü kızarmıyor mu? Şimdi de yeniden yargılanma diye bir şey çıkardılar. Yeniden yargılanma olsa ne olur. Yargıtay kararını verdi. Bir tane hakim bulunmuş. Ancak kendisinin vermiş olduğu karardan utanması lazım. Hukuk dışı kural. HSYK'ya suç duyusunda bulunacağız. Yaşananlar inkar mı edeceksiniz." dedi.

ÖNCE AVRUPA SONRA BİZ YAKACAĞIZ

Fenerbahçe Kulübü'nan algı yönetimi yaptığını savunan İbrahim Hacıosmanoğlu,"Bağdat Caddesi'nde 500 bin kişi ile yüründüğünden bahsediliyor. Biz de Trabzon olarak 1 milyon kişi ile yürümezsek bu işleri bırakacağız. Adaletsiz Fener'i önce Avrupa sonra biz yakacağız" dedi.