Hacıosmanoğlu Penaltılarda Halilhodzic’i Mağlup Etti

TRABZONSPOR yeni sezon hazırlıklarını bu akşam Hall in Tirol kasabasındaki FC Volders kulübünün sahasında yaptığı antrenmanla sürdürdü. çocukları Efe ve Eren ile birlikte Avusturya’ya...

Hacıosmanoğlu Penaltılarda Halilhodzic’i Mağlup Etti

TRABZONSPOR yeni sezon hazırlıklarını bu akşam Hall in Tirol kasabasındaki FC Volders kulübünün sahasında yaptığı antrenmanla sürdürdü. çocukları Efe ve Eren ile birlikte Avusturya’ya gelen Başkan Hacıosmanoğlu da antrenmanı izledi. Teknik direktör Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle otelde çalışan Bourceanu, Bosingwa ve Kadir Keleş dışındaki tüm futbolcular katıldı. Sağ arka adalesinde çekme hisseden Deniz Yılmaz da riske edilmeyerek takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Bu sırada antrenman sahasının ortasından karşıya geçen Başkan Hacıosmanoğlu, Halilhodzic ile yaklaşık 10 dakika ayak üstü görüşme yaptı.

HACIOSMANOĞLU İKİ PENALTI ATIŞINI DA GOLE ÇEVİRDİ

Antrenmanın son bölümünde ise Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Vahid Halilhodzic, penaltı atışlarında kozlarını paylaştı. Ayakkabılarını değişerek krampon giyen Hacıosmanoğlu, 2 penaltı atışından ikisini de gole çevirmeyi başarırken, genç kaleci Uğurcan’ın bir topu elinden kaçırması dikkat çekti. Halilhodzic ise kullandığı iki penaltı atışını da gole çeviremeyince penaltı kapışmasını Hacıosmanoğlu kazandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.