Herkes Ronaldo'nun peşine düştü

Çarşamba gününe kadar Ronaldo'nun takımdan ayrılacağı iddia edildi. Dünyanın önde gelen kulüpleri bu iddiayla birlikte harekete geçti.

Herkes Ronaldo'nun peşine düştü
Real Madrid’de, Juventus’la oynanacak Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesi flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanya’da Real’e yakınlığı ile bilinen yayın organı Marca’nın radyosuna konuşan kulübün eski kalecilerinden Agustin Rodriguez, çarpıcı açıklamalara imzasını atarak, Cristiano Ronaldo’nun sezon sonunda takımdan ayrılacağını iddia etti.

Sadece Ronaldo’nun değil, son zamanlarda tribünlerce protesto edilen kaleci İker Casillas’ın da kulübü bırakacağını öne süren Rodriguez, “Takım kaptanı Casillas ve Ronaldo’nun gideceğinden son derece eminim. Önümüzdeki hafta çarşambaya kadar bunun haberi resmi olarak da duyurulur” ifadelerini kullandı. En az 80 milyon Euro Bu haber, İspanya’da büyük yankı uyandırırken, Portekizli süperstarın, özellikle bu sezon taraftarların tepkisini çekmesinden dolayı son derece rahatsız olduğu ve maneceri Jorge Mendes’e de bu durumu ilettiği bildirildi.

Bu dedikoduyu duyan diğer devlerin de, Ronaldo’yu kadrolarına katmak adına harekete geçtikleri öne sürüldü. Alınan bilgiye göre İngiltere’den Manchester United ile Manchester City, Fransa’dan da PSG’nin, Ronaldo’yu almak için tüm imkanlarını seferber edecekleri konuşuluyor. Real’in ise ayrılması halinde 30 yaşındaki oyuncuyu en az 80 milyon Euro’ya satacağı belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.