Hırvatistan Maçına İsveçli Hakem!

Türkiye Milli Takımının, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) D Grubunda Hırvatistan ile yapacağı ilk karşılaşmayı, İsveçli hakem Jonas Eriksson yönetecek.

Hırvatistan Maçına İsveçli Hakem!
Fransa'da düzenlenecek şampiyonada D Grubu'nda mücadele edecek ay-yıldızlıların, 12 Haziran'da TSİ 16.00'da Hırvatistan ile oynayacağı ilk maçın hakemi belli oldu.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, başkent Paris'teki Parc des Prince'te yapılacak Türkiye-Hırvatistan müsabakasına, 42 yaşındaki İsveçli hakem Jonas Eriksson'un atandığı bilgisi verildi.

FIFA kokartını 2002'den bu yana takan Eriksson, Liverpool ile Sevilla arasındaki 2016 UEFA Avrupa Ligi finalini yönetti. 2013 UEFA Süper Kupa maçının hakemliğini yapan Eriksson ayrıca 2014 FIFA Dünya Kupası'nda da düdük çaldı.
Anahtar Kelimeler:
MaçTürkiyeEURO 2016
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.