Hollanda:2 - Arjantin:4

2014 FIFA Dünya Kupası'nda ikinci finalisti belirleyecek olan Hollanda ile Arjantin arasında FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetiminde oynanan yarı final maçında 90...

Hollanda:2 - Arjantin:4

2014 FIFA Dünya Kupası'nda ikinci finalisti belirleyecek olan Hollanda ile Arjantin arasında FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetiminde oynanan yarı final maçında 90 dakikalık sürede gol olmadı. Uzatmalara kalan maçta da gol olmazken karşılaşma penaltılara kaldı. Penaltılar Arjantin'in 4-2 üstünlüğü ile son buldu.


Brezilya'nın Sao Paulo kentinde bulunan Sao Paulo Arena'da TSİ 23.00'te başlayan yarı final karşılaşmasında FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır düdük çaldı. Başarılı bir karşılaşma yöneten Çakır, 45'nci dakikada Bruno Martins Indi, 49'ncu dakikada Martin Demichelis ve 105'nci dakikada Klaas-Jan Huntelaar'a sarı kart gösterdi. Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise İsveç'ten Jonas Eriksson üstlendi.

Anahtar Kelimeler:
HollandaArjantinFinan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.