İngiliz gazetesinden şok iddia

Fenerbahçe Robin van Persie ile sözleşme imzaladı ancak İngiliz The Guardian Gazetesi’nin iddiasına göre iki kulüp henüz bonservis bedeli konusunda anlaşabilmiş değil.

İngiliz gazetesinden şok iddia
 Sarı lacivertli ekip Hollandalı golcü Robin van Persie ile dün taraftarları önünde 3 yıllık sözleşme imzalamış, taraftarlar da imza törenine büyük ilgi göstermişti. İmza töreni sonrasında ise Fenerbahçe yaptığı açıklamada golcü oyuncunun her sene için 4 milyon 900 bin Euro garanti ücret alacağını bildirmiş ancak Manchester United'a ne kadar bonservis ücreti ödeneceğini açıklamamıştı.

The Guardian'da yer alan habere göre ise, Robin van Persie muhteşem bir törenle Fenerbahçe ile sözleşme imzalamasına rağmen kulüpler henüz bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlamadı. Gazetenin iddiasına göre Manchester United, golcü oyucunun 31 yaşında olmasından dolayı astronomik bir bonservis bedeli beklemese de 5 milyon Sterlin (7 milyon Euro civarında) gibi bir parayı kasasına koymanın planlarını yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.