20 Aralık'ta yapılması planlanan İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlık seçimleri sahte delege imzaları nedeni ile iptal olmuş, yerlerine imza atıldığını öne süren bir grup delege, Ankara'da Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

Aynı zaman içerisinde Başkan Adayı Ahmet Öztürk ile Sıhhiye'deki Adliye binası önünde toplanan yaklaşık 20 delege, kendilerinin Ahmet Öztürk için imza vermelerine karşın, diğer aday için de imzalarının olduğunu hayretler içinde öğrendiklerini kaydetmişlerdi.

Skandallar tam son buldu 14 Şubat 2015’te yeni seçim yapılacak derken bir skandal daha ortaya çıktı.İddialara göre, spor genel müdürlüğünden bir yetkilinin il spor müdürlerini arayarak destekledikleri adaya oy vermeleri için delegelere 5 bin lira ücret karşılığında oy satın alındığını söyleniyor.

Aksaray, İskenderun ve Adana başta olmak üzere bir çok spor müdürlüklerinin de aranarak delegelere 5 bin TL para karşılığında oy istenildiği belirtiliyor. Seçime günler kala böyle bir skandal daha yaşanması herkesin aklında soru işaretleri yarattı.