Bask kulüplerine ve özellikle Real Sociedad'a yakınlığı ile bilinen gazeteci Jon Trueba, soru-cevap şeklinde gerçekleştirdiği programında Bruma'nın geleceği hakkında ipuçları verdi.

Jon Trueba'ya göre Real Sociedad, Bruma'nın yerine Partizan'da forma giyen 19 yaşındaki Sırp kanat oyuncusu Andrija Zivkovic'i transfer edecek. Programda ''Zivkovic transferi hakkında somut bir gelişme var mı?'' sorusuna cevap veren İspanyol gazeteci Bruma'nın sezon sonunda Galatasaray'a döneceğini ''Bruma, kiralık sözleşmesi bitince Galatasaray'a dönecek. Real Sociedad ise gelecek sezon için Zivkovic ile sözleşme imzalamak istiyor'' sözleriyle dile getirdi.

Paris Saint Germain'in de ilgilendiği Zivkovic, bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündemine gelmiş ancak genç oyuncu "Bu iddiaları kim ortaya atıyor bilmiyorum ancak bunlar kesinlikle doğru değil. Herhangi bir Türk takımına transfer olmayacağım" sözleriyle bu iddiaları yalanlamıştı.

Bruma'nın satın alma opsiyonu 30 Nisan 2016'ya kadar geçerli ve bu süreçte Real Sociedad 7.5 milyon euro öderse Portekizli genç oyuncuyu kadrosuna katma hakkında sahip.



Editör: TE Bilisim