İşte o İsim Galatasaray'da

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, geçtiğimiz Bayanlar Basketbol Ligi takımından Samsun Canik Belediye forması giyen Deniz Çolak oğlu ile bir yıllık anlaşma yapıldı.

İşte o İsim Galatasaray'da
8 Mart 1987 tarihinde İstanbul’da doğan Deniz Çolakoğlu, basketbola Yıldırım Bosna Spor’da başladı ve sırasıyla İstanbul Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyespor, Samsun Basket, Tarsus Belediyespor takımlarında forma giydikten sonra 2013-14 sezonunda Homend Antakya Belediyespor’a transfer oldu.

Burada fazla süre bulamadığı için daha sonra Konak Belediyespor takımına transfer oldu. İzmir ekibi ile 15 karşılaşmaya çıkan Deniz Çolakoğlu, bu karşılaşmalarda 30 dakika ortalama ile sahada kalmış ve 10.2 sayı, 3.8 ribaund ve 1.2 asist ortalamaları ile mücadele yaptı. 2004 senesinde ise Galatasaray Odeabank ile anlaşmaya yapan Deniz, 2014 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası’na hazırlanan A Milli Takımın 19 şahıslık aday kadrosunda da kendisine yer buldu.

1.85 metre boyunda Deniz Çolakoğlu üç numaralı pozisyonda görev alıyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.