İsveçli Futbolcuları Şaşırtan Detaylar!

Türkiye-İsveç maçı sonrasında İsveç medyasında en çok konuşulan üç başlığın, Guidetti'nin müthiş röveşatası, İbrahimovic'in yokluğu ve seyircilerin coşkusu olduğu görüldü.

İsveçli Futbolcuları Şaşırtan Detaylar!
Rakip oyunculardan Kim Kallström, gerçekleşen terör saldırılarının ardından oynadıkları maçtaki atmosfere dikkat çekerek, "Terörizme esir olmadan ayakta kalmanın iyi bir örneğiydi" dedi.

AUGUSTINSSON MAÇ ÖNCESİ BİLE TEMPO VARDI

Türkiye karşısında 90 dakika forma giyen sol bek Ludwig Augustinsson, stattaki atmosferin kendisini çok etkilediğini belirtti: "Çok iyi bir atmosfer vardı. Bugüne kadar oynadığım en baskılı ortam diyebilirim. Arkadaşlarımla birbirimizi zor duyuyorduk. 90 dakika boyunca hız kesmedi hatta maç öncesi ısınmada bile.

KALLSTRÖM HAZIRLIK DEĞİL ELEME MAÇI GİBİYDİ

İsveç orta sahasının deneyimli ismi Kim Kallström de ortamdan etkilendiğini itiraf eden isimler arasındaydı: "Maçla ilgili şikayet edecek bir şey yoktu. İyi bir organizasyondu ve stadyum müthişti. Sanırım herkes bir hazırlık maçından daha öte bir şey olduğunu hissetmiştir. Bir eleme grubu maçı gibiydi. Sonuç açısından ise bir beraberliği hak etmiştik.



ERKAN ZENGİN KARIŞIK DUYGULAR YAŞADIM

İsveç ile Türkiye'ye karşı forma giyen Trabzonsporlu Erkan Zengin, duygusal açıdan kendisi için kolay bir maç olmadığını belirtti: "Türkiye'ye karşı oynamak benim için biraz farklıydı. Rakip takımda arkadaşlarım vardı. Ailem ve kökenim Türkiye'den. Dolayısıyla karışık duygular yaşadım.

GUIDETTI RÖVEŞATA DAHA İYİSİNİ HAK EDİYORDU

Karşılaşmada müthiş bir röveşata vuruşu yapan ancak Volkan tarafından çıkarılan John Guidetti, "Bu röveşata, daha iyi bir skoru hak ediyordu. Kendi adıma böyle bir vuruş yaptığım için mutluyum. Ayrıca İsveç A Milli Takımı formasıyla ilk golüme yaklaşmıştım. Dün asıl önemlisi ise pozisyonlara girebilmiş olmamızdı. Ancak maçın sonucundan memnun değilim. Neyse ki bir hazırlık maçıydı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.