Kulüplerden Flaş Karar! Bu Hafta Tüm Maçlar...

Saha olayları nedeniyle 89. dakikada tatil edilen Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından bu hafta maçlar 2 dakika geç başlatılacak.

Kulüplerden Flaş Karar! Bu Hafta Tüm Maçlar...
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği müsabakada yaşanan olaylar nedeniyle tüm maçların iki dakika geç başlatılması kararı aldıklarını söyledi.

Gümüşdağ, yaptığı yazılı açıklamada, "Bu yıl içerisinde çeşitli vesilelerle tepki gösterdiğimiz birçok olay yaşanmasına rağmen saha içi terörünün geldiği bu boyut bir kez daha harekete geçmemizi gerektiriyor. Bu sebeple bugün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Kuddusi Müftüoğlu ve yayıncı kuruluş yetkilileriyle görüştükten sonra Türk futbolunun tüm paydaşları kenetlenmiş olarak tüm maçları 2 dakika geç başlatma kararı aldık. Bu kararı yazılı olarak da Türkiye Futbol Federasyonuna ilettik." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.