'Milli Takımın Bir Tek Eksiği Var...'

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Antalya'da oynanan Türkiye-İsveç hazırlık maçını değerlendirdi.

'Milli Takımın Bir Tek Eksiği Var...'
Dilmen Türkiye'nin EURO 2016 öncesi hazılık maçı yaptığı ve 2-1 mağlup ettiği İsveç maçı sonrası şunları söyledi:

HAKİKATEN ÇOK ÇALIŞIYOR

Cenk Tosun kendi takımında oynamamasına rağmen, Gomez var, bu kadar profesyonellik anlayışı olan oyuncu, nadir bulursunuz. Yeteneğiniz vardır ama, yetmez. Bol çalışmanız lazım. Çok çalışıyor, hakikaten çok çalışıyor.

MUTLAKA BİR STOPER LAZIM

İki bekimiz yüzde yüz takımlarında oynamamasından dolayı üst düzeyde değil. Sezon sonuna kadar oynayacakları maç temposuyla toparlayacaktır. Çalım atan oyuncunuz var mı, var. Volkan, Arda gibi. Kalecimiz Volkan Babacan iyi maç çıkardı.Orta sahadaki oyuncularımız ofansif ama, savunma yapmasını bilen oyuncular. Oğuzhan, Selçuk, Ozan... İspanya'nın pas olarak en zorlanacağı takım biziz. Bir tek problem şurada, bir stoper mutlaka lazım.

BİRİNCİ DE OLABİLİRİZ SONUNCU DA

Milli Takımımızın, Fransa'da birçok takımın beklemediği karakterde bir yapısı var. İspanya'nın en çok zorlanacağı takım da biziz. Bizim takımımız birinci de, sonuncu da olabilir. Kaliteli oyunculardan dolu bir takımımız var."



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.