Nani sarı lacivertli oluyor

Fenerbahçe, Nani'nin transferi için kendisi ve kulübüyle görüşmelere başlandığını açıkladı.

Nani sarı lacivertli oluyor
 Fenerbahçe Kulübü, Manchester United'ın tecrübeli futbolcusu Nani'nin transferi için görüşmelere başlandığını bildirdi. Portekizli futbolcunun pazar günü İstanbul'a geleceği ve sağlık kontrolünden geçeceği açıklandı.
Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Fenerbahçe Futbol A.Ş, Nani'nin transferi için kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlandığını bildirdi. Nani, 5 Temmuz Pazar günü İstanbul'a gelecek, sağlık kontrolünden geçecek ve görüşmeler İstanbul'da devam edecek."

BONSERVİSİ 3.5 MİLYON EURO, KENDİSİNE YILDA 3.75 MİLYON EURO
Fenerbahçe Kulübü her ne kadar 'resmi olarak görüşmeler İstanbul'da devam edecek' açıklamasını yapmış olsa da, sarı lacivertliler Nani ve Manchester United ile kesin anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncu için İngiliz kulübüne 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek, kendisine ise yıllık 3 milyon 750 bin Euro garanti para verilecek. Bonuslar ve maçbaşı  ücretlerle birlikte Nani'nin yıllık kazancı 5 milyon Euro'yu bulacak
Anahtar Kelimeler:
Nani Fenerde
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.