Nihat Doğan meydan okudu: Sizi unuttum sanmayın!

Mahkemede açtığı davayı kazanarak Galatasaray Kulübü Üyeliği'ne dönen şarkıcı Nihat Doğan, Twitter'dan Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ertem Şener'e, "Sizi unuttum sanmayın. Er geç hesaplaşacağım" diye meydan okudu. Doğan'a ilk yanıt Şener'den geldi.

Nihat Doğan meydan okudu: Sizi unuttum sanmayın!
Özgecan Aslan cinayeti sonrasındaki açıklamaları nedeniyle Galatasaray Kulübü'nden ihraç edilen Nihat Doğan, açtığı davayı kazanarak kulüp üyeliğine geri döndü.

Mahkeme kararı sonrası Doğan, Özgecan Aslan hakkındaki sözleri nedeniyle kendisini televizyondan sert biçimde eleştiren Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener ile sosyal medyada tartışmaya tutuştu.Nihat Doğan attığı tweette, "Ahmet Çakar, Rasim Ozan ve Ertem Şener, sizi unuttum sanmayın. Allah'ım şahit olsun ki er veya geç sizinle de hesabımı göreceğim. Hukuken" diye yazdı.

Doğan'ın bu sözlerine Ertem Şener'den çok sert bir yanıt geldi. Şener, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"BENİM ETİMİN SERT OLDUĞUNU İYİ BİLİRSİN!"
"Nihat Doğan! Beni kimse ile karıştırma. Sen benim etimin sert olduğunu herkesten iyi bilirsin! Konuşmaların da yazdıkların da ettiğin küfürler de kayıtlarımda saklı! Delikanlılıktan söz ediyorsun. Delikanlı adam buradan yazmaz, açar konuşur. Ben aradım cevap vermedin. Bu arada bana yazdığım 'dm' ve telefonda söylediğin kayıtlarda montaj yok, haberin tertemiz bekliyor kardeş." 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.